Pakket- en briefautomaat PostNL geplaatst bij tankstation in Horst

Sinds kort kunnen inwoners van het Limburgse Horst gebruikmaken van een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de automaat neemt PostNL een volgende stap in de proef om consumenten op een zelfgekozen moment pakketten te laten ontvangen en versturen. De automaat staat bij een tankstation van Vissers Energy Group.

De pakket- en briefautomaat staat ter hoogte van de Stationsstraat 90, tegenover het hoofdkantoor van Vissers Energy Group en bij een van de tankstations van het bedrijf, op exact dezelfde plek waar vroeger een brievenbus stond. “Wij zijn heel blij met de pakket- en briefautomaat”, zegt Kim Janssen van Vissers Energy Group. “Met deze automaat hebben we een extra dienst aan onze services kunnen toevoegen. Onze klanten kunnen nu 24/7 hun brieven posten en pakketjes ophalen en versturen.”

Ook PostNL is blij met de automaten, vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL. “Deze pakket- en briefautomaat in Horst staat aan de rand van een industriegebied, iets verderop ligt een woonwijk. Een mooie locatie om nieuwe ervaringen op te doen en meer inzicht te krijgen in de keuzes die gebruikers maken bij het ontvangen en verzenden van pakketten.” Inmiddels zijn de automaten al op heel wat plekken in Nederland te vinden, waaronder bij een aantal tankstations.

De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere lockers in verschillende formaten voor pakketten. Deze is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen en is tegelijkertijd een brievenbus. De automaten komen dichtbij of op locaties waar al een brievenbus staat en vervangen die betreffende brievenbus.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Pakket- en briefautomaat PostNL geplaatst bij tankstation in Horst | TankPro.nl