SloanLED presenteert verlichtingsoplossingen op Tankstation Vakbeurs

SloanLED is op woensdag 21 en donderdag 22 november aanwezig als exposant tijdens de vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Het bedrijf toont op beide dagen een breed assortiment verlichtingsproducten voor de petrolbranche. SloanLED richt zich volledig op het ontwikkelen van led-oplossingen en levert aan de petrolbranche en aan de retail- en reclame-industrie.

Op beide dagen ligt de focus op stand 2.103 onder meer op de Modus-collectie. “De oplossing is geschikt voor een snelle eenvoudige installatie door een persoon”, vertelt Serge Verhoeven van SloanLED. “De onderhoudskosten zijn vrijwel nihil en we bieden standaard 10 jaar garantie. Tankstations kunnen met deze verlichting bovendien flink op hun energieverbruik besparen.” Daarnaast toont SloanLED ook het nieuwe Litecorr-assortiment in Houten.

SloanLED is opgericht in 1957 door Charles Sloan. Het Amerikaanse bedrijf was een van de pioniers op het gebied van LED-technologie. Het assortiment voor tankstations omvat onder meer terrein-/parkeerverlichting, wasbox-/straatverlichting en gekleurde contourverlichting voor bijvoorbeeld de luifels. Het Amerikaanse bedrijf bedient de Europese markt vanuit de vestiging in Delfgauw.

Kansen in huidige markt

Vorige maand toonde de fabrikant de nieuwste collectie ook al tijdens de LightShow West in Las Vegas. Tom Beyer, CEO van SloanLED, liet voorafgaand aan het evenement weten volop kansen te zien in de huidige markt. Het bewezen design en de kwaliteit van de verlichtingsoplossingen maken het volgens hem mogelijk om door klanten in veel meer toepassingen gebruikt te worden. Het bedrijf ziet mogelijkheden in zowel commerciële als industriële omgevingen, van tankstations tot winkelcentra. Het is voor klanten niet langer nodig om hun oplossingen op het gebied van verlichting bij verschillende leveranciers af te nemen.

Kijk voor meer info op www.tankstationvakbeurs.nl.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SloanLED presenteert verlichtingsoplossingen op Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

SloanLED presenteert verlichtingsoplossingen op Tankstation Vakbeurs

SloanLED is op woensdag 21 en donderdag 22 november aanwezig als exposant tijdens de vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Het bedrijf toont op beide dagen een breed assortiment verlichtingsproducten voor de petrolbranche. SloanLED richt zich volledig op het ontwikkelen van led-oplossingen en levert aan de petrolbranche en aan de retail- en reclame-industrie.

Op beide dagen ligt de focus op stand 2.103 onder meer op de Modus-collectie. “De oplossing is geschikt voor een snelle eenvoudige installatie door een persoon”, vertelt Serge Verhoeven van SloanLED. “De onderhoudskosten zijn vrijwel nihil en we bieden standaard 10 jaar garantie. Tankstations kunnen met deze verlichting bovendien flink op hun energieverbruik besparen.” Daarnaast toont SloanLED ook het nieuwe Litecorr-assortiment in Houten.

SloanLED is opgericht in 1957 door Charles Sloan. Het Amerikaanse bedrijf was een van de pioniers op het gebied van LED-technologie. Het assortiment voor tankstations omvat onder meer terrein-/parkeerverlichting, wasbox-/straatverlichting en gekleurde contourverlichting voor bijvoorbeeld de luifels. Het Amerikaanse bedrijf bedient de Europese markt vanuit de vestiging in Delfgauw.

Kansen in huidige markt

Vorige maand toonde de fabrikant de nieuwste collectie ook al tijdens de LightShow West in Las Vegas. Tom Beyer, CEO van SloanLED, liet voorafgaand aan het evenement weten volop kansen te zien in de huidige markt. Het bewezen design en de kwaliteit van de verlichtingsoplossingen maken het volgens hem mogelijk om door klanten in veel meer toepassingen gebruikt te worden. Het bedrijf ziet mogelijkheden in zowel commerciële als industriële omgevingen, van tankstations tot winkelcentra. Het is voor klanten niet langer nodig om hun oplossingen op het gebied van verlichting bij verschillende leveranciers af te nemen.

Kijk voor meer info op www.tankstationvakbeurs.nl.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.