Brandstofleverancier Varo Energy bevestigt beursgang

Brandstofleverancier Varo Energy gaat naar de beurs in Amsterdam. Dat heeft het Zwitserse bedrijf maandag bekendgemaakt. Varo Energy is actief in de opslag, distributie en verkoop van brandstoffen in onder meer Nederland en België en bij consumenten vooral bekend van de Argos-tankstations.

Het nieuws ging al een tijdje rond, maar werd nog niet bevestigd door het bedrijf. Uit een persbericht dat Varo Energy maandag naar buiten bracht, blijkt dat aandeelhouders Carlyle, Vitol en Reggeborgh 30 tot 40 procent van hun belang gaan verkopen aan beleggers. De prijs en het precieze aantal aandelen dat verkocht wordt, is nog niet bekendgemaakt.

Drie jaar geleden ging Varo Energy samen met het Nederlandse bedrijf Argos. In 2016 werd het Brand Oil-netwerk overgenomen. Begin 2017 volgde een derde grote overname in korte tijd, toen DOC-moederbedrijf United Fuel Group werd aangekocht.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brandstofleverancier Varo Energy bevestigt beursgang | TankPro.nl

Brandstofleverancier Varo Energy bevestigt beursgang

Brandstofleverancier Varo Energy gaat naar de beurs in Amsterdam. Dat heeft het Zwitserse bedrijf maandag bekendgemaakt. Varo Energy is actief in de opslag, distributie en verkoop van brandstoffen in onder meer Nederland en België en bij consumenten vooral bekend van de Argos-tankstations.

Het nieuws ging al een tijdje rond, maar werd nog niet bevestigd door het bedrijf. Uit een persbericht dat Varo Energy maandag naar buiten bracht, blijkt dat aandeelhouders Carlyle, Vitol en Reggeborgh 30 tot 40 procent van hun belang gaan verkopen aan beleggers. De prijs en het precieze aantal aandelen dat verkocht wordt, is nog niet bekendgemaakt.

Drie jaar geleden ging Varo Energy samen met het Nederlandse bedrijf Argos. In 2016 werd het Brand Oil-netwerk overgenomen. Begin 2017 volgde een derde grote overname in korte tijd, toen DOC-moederbedrijf United Fuel Group werd aangekocht.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.