Varo opent vier nieuwe Argos-locaties en gaat naar beurs

Het BP-tankstation van GS Van den IJssel aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs gaat voortaan door het leven als Argos-locatie. Dat heeft Varo Energy Retail bekendgemaakt. Nog voor het eind van het jaar wil het Argos-moederbedrijf nog eens drie tankstations openen onder hetzelfde merk. Tevens werd bekend dat Varo plannen heeft om naar de Amsterdamse beurs te gaan. 

Voor het realiseren van het tankstation in Berkel en Rodenrijs ging de tankstationketen een samenwerking aan met GS Van den IJssel, dat de volledige eigenaar is van het tankstation. De tanklocatie beschikt naast een shop ook over twee wasboxen, een carwash en twee stofzuigers.

Nog drie Argos-locaties op de rol

Varo wil voor het eind van het jaar nog eens drie locaties openen die het Argos-logo dragen. Bij die tankstations, die in Lichtenvoorde, Varsseveld en Zelhem gerealiseerd worden, zal geen tankshop zitten. Inmiddels zijn er meer dan zeventig Argos-vestigingen in Nederland.

Beursplannen

En er valt meer nieuws over Varo Energy te melden. Woensdagochtend werd bekend dat de Zwitserse brandstoffenhandelaar plannen heeft om naar de Amsterdamse beurs te gaan. Dat zou in de loop van 2018 moeten gebeuren. Het bedrijf wilde overigens nog niet op een mogelijke beursgang reageren.

Brand Oil en DOC

Varo Energy is sinds enige jaren actief op de Nederlandse tankstationmarkt. Twee jaar geleden fuseerde het bedrijf met Argos. Vorig jaar werd het Brand Oil-netwerk overgenomen. Daarmee was het geld nog niet op. Eerder dit jaar volgde namelijk een derde grote overname in korte tijd, toen DOC-moederbedrijf United Fuel Group werd aangekocht.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Varo opent vier nieuwe Argos-locaties en gaat naar beurs | TankPro.nl

Varo opent vier nieuwe Argos-locaties en gaat naar beurs

Het BP-tankstation van GS Van den IJssel aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs gaat voortaan door het leven als Argos-locatie. Dat heeft Varo Energy Retail bekendgemaakt. Nog voor het eind van het jaar wil het Argos-moederbedrijf nog eens drie tankstations openen onder hetzelfde merk. Tevens werd bekend dat Varo plannen heeft om naar de Amsterdamse beurs te gaan. 

Voor het realiseren van het tankstation in Berkel en Rodenrijs ging de tankstationketen een samenwerking aan met GS Van den IJssel, dat de volledige eigenaar is van het tankstation. De tanklocatie beschikt naast een shop ook over twee wasboxen, een carwash en twee stofzuigers.

Nog drie Argos-locaties op de rol

Varo wil voor het eind van het jaar nog eens drie locaties openen die het Argos-logo dragen. Bij die tankstations, die in Lichtenvoorde, Varsseveld en Zelhem gerealiseerd worden, zal geen tankshop zitten. Inmiddels zijn er meer dan zeventig Argos-vestigingen in Nederland.

Beursplannen

En er valt meer nieuws over Varo Energy te melden. Woensdagochtend werd bekend dat de Zwitserse brandstoffenhandelaar plannen heeft om naar de Amsterdamse beurs te gaan. Dat zou in de loop van 2018 moeten gebeuren. Het bedrijf wilde overigens nog niet op een mogelijke beursgang reageren.

Brand Oil en DOC

Varo Energy is sinds enige jaren actief op de Nederlandse tankstationmarkt. Twee jaar geleden fuseerde het bedrijf met Argos. Vorig jaar werd het Brand Oil-netwerk overgenomen. Daarmee was het geld nog niet op. Eerder dit jaar volgde namelijk een derde grote overname in korte tijd, toen DOC-moederbedrijf United Fuel Group werd aangekocht.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.