Sakko neemt BP-station in Waalre over van Auto Maas

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

De exploitatie van het BP-tankstation aan de Burgemeester Mollaan in Waalre is sinds 1 november in handen van Sakko. Het tankstation, dat onderdeel uitmaakte van Auto Maas Holding, blijft na de overname actief onder de vlag van BP. De vier medewerkers komen in dienst van hun nieuwe werkgever.

“Dit was het laatste tankstation dat wij zelf nog exploiteerden. Het is dus best een bijzonder moment”, vertelt eigenaar Roel Maas van Auto Maas Holding. De voormalige exploitant van het tankstation in Waalre deed in 2015 ook al een groot aantal tankstations van de hand. Achttien bemande locaties, vooral in het midden en het zuiden van Nederland, werden overgenomen door het Russische Lukoil. Het ging om tien tankstations met een Shell-merk, vier locaties met een BP-logo, drie stations met een Argos-vlag en een Esso-station.

Sakko wil uitbreiden naar vijftig tankstations

Volgens Maas verandert er door de overname niets voor de klanten en voor de medewerkers. “Daar heb ik alle vertrouwen in. Bij Sakko is het tankstation in goede handen.” De bemande BP-locatie beschikt naast een shop ook over een carwash. “Die blijft uiteraard behouden”, laat directeur Stephan Mangnus van Sakko Commercial weten. De locatie in Waalre is het 37ste tankstation van Sakko, dat momenteel inzet op uitbreiding naar vijftig tanklocaties. Het gaat daarbij zowel om bemande als onbemande locaties. Volgens Mangnus komt er komende maanden nog een aantal nieuwe locaties bij.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sakko neemt BP-station in Waalre over van Auto Maas | TankPro.nl

Sakko neemt BP-station in Waalre over van Auto Maas

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

De exploitatie van het BP-tankstation aan de Burgemeester Mollaan in Waalre is sinds 1 november in handen van Sakko. Het tankstation, dat onderdeel uitmaakte van Auto Maas Holding, blijft na de overname actief onder de vlag van BP. De vier medewerkers komen in dienst van hun nieuwe werkgever.

“Dit was het laatste tankstation dat wij zelf nog exploiteerden. Het is dus best een bijzonder moment”, vertelt eigenaar Roel Maas van Auto Maas Holding. De voormalige exploitant van het tankstation in Waalre deed in 2015 ook al een groot aantal tankstations van de hand. Achttien bemande locaties, vooral in het midden en het zuiden van Nederland, werden overgenomen door het Russische Lukoil. Het ging om tien tankstations met een Shell-merk, vier locaties met een BP-logo, drie stations met een Argos-vlag en een Esso-station.

Sakko wil uitbreiden naar vijftig tankstations

Volgens Maas verandert er door de overname niets voor de klanten en voor de medewerkers. “Daar heb ik alle vertrouwen in. Bij Sakko is het tankstation in goede handen.” De bemande BP-locatie beschikt naast een shop ook over een carwash. “Die blijft uiteraard behouden”, laat directeur Stephan Mangnus van Sakko Commercial weten. De locatie in Waalre is het 37ste tankstation van Sakko, dat momenteel inzet op uitbreiding naar vijftig tanklocaties. Het gaat daarbij zowel om bemande als onbemande locaties. Volgens Mangnus komt er komende maanden nog een aantal nieuwe locaties bij.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.