Stem voor de Edsko Schuitema Prijs op de Tankstation Vakbeurs

Bezoekers van de Tankstation Vakbeurs kunnen tijdens het evenement een collega nomineren voor de Edsko Schuitema Prijs. Edsko Schuitema is één van de oprichters van brancheorganisatie Beta en overleed eerder dit jaar. Om hem te eren, heeft de belangenvereniging een prijs in het leven geroepen die zijn naam draagt.

De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of onderneming die belangrijk, innovatief of betekenisvol is geweest voor de tankstationbranche. Deze persoon hoeft niet verbonden te zijn aan Beta. Ook leden van andere brancheverenigingen of personen die niet aan een belangenorganisatie verbonden zijn, komen in aanmerking voor de prijs, die dé prijs in de tankstationbranche moet worden.

Nomineren

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november in Expo Houten kunnen bezoekers hun stem uitbrengen en iemand nomineren voor de prijs. Tijdens de beurs worden stembiljetten uitgereikt, die kunnen worden ingeleverd bij de stand van Beta. Ook kunnen mensen iemand nomineren via de website van de branchevereniging.

Een jury zal uit de nominaties drie namen selecteren die doorgaan naar een tweede stemronde. De winnaar van die tweede stemronde ontvangt de Edsko Schuitema Prijs. De winnaar wordt in de loop van 2016 bekendgemaakt.

De Tankstation Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Wilt u dit geheel verzorgde, zeer informatieve evenement te bezoeken? Schrijf nu in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stem voor de Edsko Schuitema Prijs op de Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Stem voor de Edsko Schuitema Prijs op de Tankstation Vakbeurs

Bezoekers van de Tankstation Vakbeurs kunnen tijdens het evenement een collega nomineren voor de Edsko Schuitema Prijs. Edsko Schuitema is één van de oprichters van brancheorganisatie Beta en overleed eerder dit jaar. Om hem te eren, heeft de belangenvereniging een prijs in het leven geroepen die zijn naam draagt.

De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of onderneming die belangrijk, innovatief of betekenisvol is geweest voor de tankstationbranche. Deze persoon hoeft niet verbonden te zijn aan Beta. Ook leden van andere brancheverenigingen of personen die niet aan een belangenorganisatie verbonden zijn, komen in aanmerking voor de prijs, die dé prijs in de tankstationbranche moet worden.

Nomineren

Tijdens de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november in Expo Houten kunnen bezoekers hun stem uitbrengen en iemand nomineren voor de prijs. Tijdens de beurs worden stembiljetten uitgereikt, die kunnen worden ingeleverd bij de stand van Beta. Ook kunnen mensen iemand nomineren via de website van de branchevereniging.

Een jury zal uit de nominaties drie namen selecteren die doorgaan naar een tweede stemronde. De winnaar van die tweede stemronde ontvangt de Edsko Schuitema Prijs. De winnaar wordt in de loop van 2016 bekendgemaakt.

De Tankstation Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Wilt u dit geheel verzorgde, zeer informatieve evenement te bezoeken? Schrijf nu in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.