BigBrother organiseert workshop over sluitingsbegeleiding op afstand

Beveiligingsexpert BigBrother houdt op dinsdag 8 september een workshop over sluitingsbegeleiding op afstand. Tijdens de bijeenkomst komen diverse aspecten aan bod die interessant zijn voor exploitanten, die in de toekomst op deze manier hun tankstation ’s avonds willen afsluiten. De inschrijving voor deze workshop is inmiddels geopend (zie onderaan dit artikel).

Vorige maand werd besloten om het afsluiten van een tankstation door één persoon toe te staan. Hierbij wordt geen gebruik meer gemaakt van een beveiliger die met de auto naar de vestiging toe komt, maar wordt live meegekeken door de meldkamer via het camerasysteem van het station.

Ondernemers die gebruik willen maken van deze nieuwe vorm van afsluiten en meer hierover willen weten, kunnen dus een workshop volgen over dit onderwerp. Daarin komen de ’ins’ en ’outs’ aan bod van deze nieuwe maatregel. De workshop wordt gehouden door Aart van Rooijen van BigBrother.

  • Datum:         dinsdag 8 september 2015
  • Locatie:        BigBrother BV, Galvanistraat 14-2, 6716 AE, Ede
  • Aanvang:     11.30 uur ontvangst met koffie/thee, 12.00 uur lunch en start workshop
  • Einde:          ongeveer 14.00 uur

Inschrijven kan bij via BigBrother-medewerker Ilse Ringma: ir@bigbrother.nl

Lees ook: Tankstation afsluiten door één persoon definitief goedgekeurd

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BigBrother organiseert workshop over sluitingsbegeleiding op afstand | TankPro.nl

BigBrother organiseert workshop over sluitingsbegeleiding op afstand

Beveiligingsexpert BigBrother houdt op dinsdag 8 september een workshop over sluitingsbegeleiding op afstand. Tijdens de bijeenkomst komen diverse aspecten aan bod die interessant zijn voor exploitanten, die in de toekomst op deze manier hun tankstation ’s avonds willen afsluiten. De inschrijving voor deze workshop is inmiddels geopend (zie onderaan dit artikel).

Vorige maand werd besloten om het afsluiten van een tankstation door één persoon toe te staan. Hierbij wordt geen gebruik meer gemaakt van een beveiliger die met de auto naar de vestiging toe komt, maar wordt live meegekeken door de meldkamer via het camerasysteem van het station.

Ondernemers die gebruik willen maken van deze nieuwe vorm van afsluiten en meer hierover willen weten, kunnen dus een workshop volgen over dit onderwerp. Daarin komen de ’ins’ en ’outs’ aan bod van deze nieuwe maatregel. De workshop wordt gehouden door Aart van Rooijen van BigBrother.

  • Datum:         dinsdag 8 september 2015
  • Locatie:        BigBrother BV, Galvanistraat 14-2, 6716 AE, Ede
  • Aanvang:     11.30 uur ontvangst met koffie/thee, 12.00 uur lunch en start workshop
  • Einde:          ongeveer 14.00 uur

Inschrijven kan bij via BigBrother-medewerker Ilse Ringma: ir@bigbrother.nl

Lees ook: Tankstation afsluiten door één persoon definitief goedgekeurd

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.