Volledig programma van Benelux Benzinedag 2015 bekend

De organisatie van de Benelux Benzinedag 2015 heeft het volledige sprekersprogramma bekendgemaakt. De rode draad tijdens het evenement voor tankstation-ondernemers is techniek. Zo spreekt de Deense ondernemer Frodi Hammer over kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden om hiermee het bedrijfsresultaat te verbeteren. Tevens geeft de toonaangevende Roemeense softwareontwikkelaar Ovidiu Sabou zijn visie op de mogelijkheden die nieuwe technologische toepassingen bieden voor de beveiliging van tankstations.

Eerder werden al diverse andere sprekers bekendgemaakt. Zo geeft de Belgische marketingdeskundige Steven Van Belleghem (foto) opnieuw acte de présence, net als vorig jaar. Toen was Van Belleghem de best gewaardeerde spreker. Hij praat over hoe techniek een steeds belangrijkere rol speelt, maar dat daarbij juist de menselijke factor steeds voornamer wordt.

Duurzaam

Het programma wordt vervolmaakt door enkele jonge techneuten van het Nuon Solar Team en het Green Team van Universiteit Twente. Beide teams deden mee aan een race met duurzame voertuigen, respectievelijk de Sasol Solar Challenge en de Shell Eco Marathon. Zij laten hun licht schijnen over duurzame energiebronnen als aandrijver voor vernieuwing en over welke toekomst deze bronnen hebben in de Nederlandse mobiliteit.

Het internationale evenement, waarbij inspiratie centraal staat, wordt georganiseerd door beveiligingsexpert BigBrother. Het heeft een honderd procent focus op de petrolbranche en vindt plaats op donderdag 5 februari in bioscopencomplex Cinemec in Ede. Inmiddels hebben zo’n 150 geïnteresseerden zich al ingeschreven. Voor tankstation-ondernemers is de inschrijving gratis.

Wie ook interesse heeft om het evenement te bezoeken, kan zich inschrijven via: www.benzinedag.com/.

Bekijk hier het volledige programma:

 • 09.00 uur   Welkomst koffiebuffet
 • 09.30 uur   De race richting een duurzame toekomst
  (Jacco Vos en Thijs Overwijk – Nuon Solar Team)
 • 10.15 uur   Hoeveel zuiniger kan de auto morgen rijden?
  (Shell Eco-Marathon en Alyssa van Duijne – Green Team Universiteit Twente)
 • 11.00 uur   Pauze
 • 11.30 uur   De impact van nieuwe technologische toepassingen op beveiligingsoplossingen
  (Ovidiu Sabou – TSS Yonder)
 • 12.00 uur   Slimmer resultaat dankzij Artificiële Intelligentie
  (Frodi Hammer – a2i systems A/S)
 • 12.45 uur   Lunchbuffet
 • 13.45 uur   When digital becomes human
  (Steven van Belleghem, marketing professor op de Vlerick Business School & Inspirator bij B-Conversational)
 • 15.00 uur   Gelegenheid tot napraten met drankje

Lees ook: Jonge techneuten spreken op vijfde editie Benzinedag

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volledig programma van Benelux Benzinedag 2015 bekend | TankPro.nl

Volledig programma van Benelux Benzinedag 2015 bekend

De organisatie van de Benelux Benzinedag 2015 heeft het volledige sprekersprogramma bekendgemaakt. De rode draad tijdens het evenement voor tankstation-ondernemers is techniek. Zo spreekt de Deense ondernemer Frodi Hammer over kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden om hiermee het bedrijfsresultaat te verbeteren. Tevens geeft de toonaangevende Roemeense softwareontwikkelaar Ovidiu Sabou zijn visie op de mogelijkheden die nieuwe technologische toepassingen bieden voor de beveiliging van tankstations.

Eerder werden al diverse andere sprekers bekendgemaakt. Zo geeft de Belgische marketingdeskundige Steven Van Belleghem (foto) opnieuw acte de présence, net als vorig jaar. Toen was Van Belleghem de best gewaardeerde spreker. Hij praat over hoe techniek een steeds belangrijkere rol speelt, maar dat daarbij juist de menselijke factor steeds voornamer wordt.

Duurzaam

Het programma wordt vervolmaakt door enkele jonge techneuten van het Nuon Solar Team en het Green Team van Universiteit Twente. Beide teams deden mee aan een race met duurzame voertuigen, respectievelijk de Sasol Solar Challenge en de Shell Eco Marathon. Zij laten hun licht schijnen over duurzame energiebronnen als aandrijver voor vernieuwing en over welke toekomst deze bronnen hebben in de Nederlandse mobiliteit.

Het internationale evenement, waarbij inspiratie centraal staat, wordt georganiseerd door beveiligingsexpert BigBrother. Het heeft een honderd procent focus op de petrolbranche en vindt plaats op donderdag 5 februari in bioscopencomplex Cinemec in Ede. Inmiddels hebben zo’n 150 geïnteresseerden zich al ingeschreven. Voor tankstation-ondernemers is de inschrijving gratis.

Wie ook interesse heeft om het evenement te bezoeken, kan zich inschrijven via: www.benzinedag.com/.

Bekijk hier het volledige programma:

 • 09.00 uur   Welkomst koffiebuffet
 • 09.30 uur   De race richting een duurzame toekomst
  (Jacco Vos en Thijs Overwijk – Nuon Solar Team)
 • 10.15 uur   Hoeveel zuiniger kan de auto morgen rijden?
  (Shell Eco-Marathon en Alyssa van Duijne – Green Team Universiteit Twente)
 • 11.00 uur   Pauze
 • 11.30 uur   De impact van nieuwe technologische toepassingen op beveiligingsoplossingen
  (Ovidiu Sabou – TSS Yonder)
 • 12.00 uur   Slimmer resultaat dankzij Artificiële Intelligentie
  (Frodi Hammer – a2i systems A/S)
 • 12.45 uur   Lunchbuffet
 • 13.45 uur   When digital becomes human
  (Steven van Belleghem, marketing professor op de Vlerick Business School & Inspirator bij B-Conversational)
 • 15.00 uur   Gelegenheid tot napraten met drankje

Lees ook: Jonge techneuten spreken op vijfde editie Benzinedag

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.