Jonge techneuten spreken op vijfde editie Benzinedag

Jongeren van het Nuon Solar Team en van de Shell Eco-Marathon zijn enkele van de sprekers tijdens de Benelux Benzinedag. Ook de Belgische marketingdeskundige Steven van Belleghem geeft, net als vorig jaar, acte de présence. Het evenement vindt komend jaar plaats op donderdag 5 februari in het Cinemec-complex in Ede en wordt georganiseerd door beveiligingsexpert BigBrother. Andere sprekers worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Het Solar Team heeft deze herfst nog de Sasol Solar Challange in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad gewonnen. Dit is een racewedstrijd voor voertuigen op zonne-energie, waar teams van over de hele wereld tegen elkaar strijden. De deelnemers vertellen over hun ervaringen, maar zeker ook over hun visie over de rol die alternatieve brandstoffen kunnen gaan spelen in de toekomstige mobiliteit.

Evenement

Ook de jongeren van de TU Twente die deel hebben genomen aan de Shell Eco-Marathon, het grote evenement waarbij zuinige motoren centraal staan, delen hun ervaringen. Tevens is er ruimte voor hun visie op ‘fuel efficiency’ en nieuwe energievormen, zoals waterstof.

De Belg Van Belleghem is een veelgevraagd spreker in eigen land en daarbuiten. Hij is werkzaam aan de universiteit en praat tijdens het evenement over hoe techniek vandaag een cruciale rol speelt, maar juist ook over het feit dat daarbij de menselijke factor steeds belangrijker wordt.

Inspiratie

Het evenement met een honderd procent focus op de petrolbranche vindt plaats op donderdag 5 februari in het Cinemec-complex in Ede. Het is de vijfde editie van het internationale evenement en biedt tankstation-ondernemers een dag waarbij inspiratie centraal staat.

”We gaan niet vertellen welke investeringen je moet doen of welke keuzes je moet maken”, legt commercieel directeur Aart van Rooijen van BigBrother uit. ”We willen ondernemers duidelijk maken welke uitdagingen er zijn en inspiratie geven over hoe hiermee om te gaan.”

De inschrijving is inmiddels geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: www.eye-opening.com/benzinedag.htm.

Lees ook: Vijfde editie Benzinedag op donderdag 5 februari 2015

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jonge techneuten spreken op vijfde editie Benzinedag | TankPro.nl

Jonge techneuten spreken op vijfde editie Benzinedag

Jongeren van het Nuon Solar Team en van de Shell Eco-Marathon zijn enkele van de sprekers tijdens de Benelux Benzinedag. Ook de Belgische marketingdeskundige Steven van Belleghem geeft, net als vorig jaar, acte de présence. Het evenement vindt komend jaar plaats op donderdag 5 februari in het Cinemec-complex in Ede en wordt georganiseerd door beveiligingsexpert BigBrother. Andere sprekers worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Het Solar Team heeft deze herfst nog de Sasol Solar Challange in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad gewonnen. Dit is een racewedstrijd voor voertuigen op zonne-energie, waar teams van over de hele wereld tegen elkaar strijden. De deelnemers vertellen over hun ervaringen, maar zeker ook over hun visie over de rol die alternatieve brandstoffen kunnen gaan spelen in de toekomstige mobiliteit.

Evenement

Ook de jongeren van de TU Twente die deel hebben genomen aan de Shell Eco-Marathon, het grote evenement waarbij zuinige motoren centraal staan, delen hun ervaringen. Tevens is er ruimte voor hun visie op ‘fuel efficiency’ en nieuwe energievormen, zoals waterstof.

De Belg Van Belleghem is een veelgevraagd spreker in eigen land en daarbuiten. Hij is werkzaam aan de universiteit en praat tijdens het evenement over hoe techniek vandaag een cruciale rol speelt, maar juist ook over het feit dat daarbij de menselijke factor steeds belangrijker wordt.

Inspiratie

Het evenement met een honderd procent focus op de petrolbranche vindt plaats op donderdag 5 februari in het Cinemec-complex in Ede. Het is de vijfde editie van het internationale evenement en biedt tankstation-ondernemers een dag waarbij inspiratie centraal staat.

”We gaan niet vertellen welke investeringen je moet doen of welke keuzes je moet maken”, legt commercieel directeur Aart van Rooijen van BigBrother uit. ”We willen ondernemers duidelijk maken welke uitdagingen er zijn en inspiratie geven over hoe hiermee om te gaan.”

De inschrijving is inmiddels geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: www.eye-opening.com/benzinedag.htm.

Lees ook: Vijfde editie Benzinedag op donderdag 5 februari 2015

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.