vernieling, stofzuiger, tankstation

Forse vernielingen bij tankstation voor buit van een paar euro

Een tankstation-ondernemer in Denekamp is vrijdag flink gedupeerd door een dief. De onbekende man heeft vier apparaten met geld erin opengebroken. De schade was enorm, terwijl de buit slechts een paar euro is.

De man maakte een stofzuiger met geldlade kapot en vernielde drie automaten voor de wasstraat. De automaten waren na een eerdere inbraak in december al extra beveiligd met sloten. Nu zijn de dure touchscreens vernield om zo bij het geld te komen.

Pomphouder

De verdachte is waarschijnlijk dezelfde man als de dader die in december de boel vernielde, denkt tankstation-ondernemer Roeleveld. De man kwam lopend aan en wist precies waar de camera’s hangen. De pomphouder wordt moedeloos van de vernielingen.

“Als aan het eind van het jaar de schade groter is dan de opbrengst dan denk ik dat ik het hele zooitje maar opdoek”, zegt hij tegen RTV Oost. Over de omvang van de schade kan hij nog niks zeggen. Maar die staat zeker niet in verhouding met de totale schade.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.