Agrisneltank

Agrisneltank versterkt positie in Zuid-Holland met overname

Agrisneltank, de tankstationtak van de landbouwcoöperatie CZAV heeft het onbemande tankstation van oliehandel Van Reijen aan de N59 overgenomen. Vanaf 1 maart zullen de activiteiten worden voortgezet door CZAV uit Wemeldinge onder vlag van Agrisneltank. Na de overname exploiteert CZAV 21 onbemande tankstations in Zuid West Nederland.

De strategische positie van het tankstation aan de N59 is een van de hoofdredenen waarom CZAV het totale overnametraject positief heeft afgerond. CZAV heeft met haar AgriSneltank- formule tot doel een lokaal uitgebreid netwerk te bieden aan haar klanten.

Visie

Het station van de firma Van Reijen past uitstekend binnen deze visie. Naast het tankstation wat gericht is op  business to consumer, zal CZAV ook de bestaande brandstoffen(groot)handel verder voortzetten.

De orderinname en brandstofdistributie zal hiervoor vanuit het hoofdkantoor van CZAV te Wemeldinge worden gecoördineerd. De landbouwgerelateerde activiteiten van Van Reijen zijn in 2007 door CZAV overgenomen en voortgezet. Hoeveel er voor de overname is betaald is niet bekend gemaakt.

Lees ook: AgriSneltank zet in op combinatie supermarkt tankstation

Van Reijen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Agrisneltank versterkt positie in Zuid-Holland met overname | TankPro.nl
Agrisneltank

Agrisneltank versterkt positie in Zuid-Holland met overname

Agrisneltank, de tankstationtak van de landbouwcoöperatie CZAV heeft het onbemande tankstation van oliehandel Van Reijen aan de N59 overgenomen. Vanaf 1 maart zullen de activiteiten worden voortgezet door CZAV uit Wemeldinge onder vlag van Agrisneltank. Na de overname exploiteert CZAV 21 onbemande tankstations in Zuid West Nederland.

De strategische positie van het tankstation aan de N59 is een van de hoofdredenen waarom CZAV het totale overnametraject positief heeft afgerond. CZAV heeft met haar AgriSneltank- formule tot doel een lokaal uitgebreid netwerk te bieden aan haar klanten.

Visie

Het station van de firma Van Reijen past uitstekend binnen deze visie. Naast het tankstation wat gericht is op  business to consumer, zal CZAV ook de bestaande brandstoffen(groot)handel verder voortzetten.

De orderinname en brandstofdistributie zal hiervoor vanuit het hoofdkantoor van CZAV te Wemeldinge worden gecoördineerd. De landbouwgerelateerde activiteiten van Van Reijen zijn in 2007 door CZAV overgenomen en voortgezet. Hoeveel er voor de overname is betaald is niet bekend gemaakt.

Lees ook: AgriSneltank zet in op combinatie supermarkt tankstation

Van Reijen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.