PowerGo en Intratuin zijn een samenwerking aangegaan voor het realiseren van laadoplossingen bij vestigingen van de winkelformule. De eerste 120 kW snelladers zijn al of worden geplaatst bij de Intratuin in Lochem, Apeldoorn en Almelo.
'laden én winkelen'

PowerGo gaat samenwerking aan met Intratuin voor plaatsen snelladers

Huub Spikker van Intratuin Lochem en Jaimy Kearney van PowerGo bij de snellaadpalen van de vestiging in Lochem. Foto: PowerGo, 2023

PowerGo en Intratuin zijn een samenwerking aangegaan voor het realiseren van laadoplossingen bij vestigingen van de tuinwinkelformule. De eerste 120 kW snelladers zijn al of worden geplaatst bij de Intratuin in Lochem, Apeldoorn en Almelo.

De winkels van Intratuin krijgen ieder twee snelladers met een vermogen van maximaal 120 kilowatt, waardoor vier auto’s tegelijkertijd kunnen opladen. Intratuin Lochem is de eerste locatie die is voorzien van deze snelladers. Volgens de huidige planning kan er vanaf 1 oktober ook worden opgeladen in Apeldoorn. Intratuin Almelo volgt begin 2024. Bij de laadpalen van PowerGo laden bestuurders van elektrische voertuigen (EV’s) op met zonne-energie van Nederlandse bodem. De snelladers zijn voorzien van LCD-schermen, waarbij de gebruiker toegang heeft tot informatie over laden en betalen. De laadpalen bieden voor Intratuin ook extra communicatie- en advertentiemogelijkheden.

Combineren

“Bij Intratuin kunnen bestuurders van EV’s het opladen nu combineren met een winkelbezoek”, zegt Jaimy Kearney, Head of Business Development bij PowerGo. “PowerGo verzorgt de investering van de laadinfrastructuur en faciliteert het gehele proces, waarbij het risico en de zorgen voor de partner volledig worden weggenomen. Ook stellen we bij PowerGo duurzaam en snel opladen met groene energie voorop. De samenwerking met Intratuin sluit goed aan bij deze visie, waarbij we tegelijkertijd bijdragen aan de uitbreiding van het Nederlandse snellaadnetwerk.”

Visie

“Bij Intratuin staat groen centraal”, zegt vestigingsmanager Huub Spikker van Intratuin Lochem. “We streven ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Duurzaamheid neemt dan ook een belangrijke plek binnen het beleid van Intratuin in. Dit zie je terug in het feit dat we hoge eisen stellen aan onze planten en producten en met zorg omgaan met onze omgeving. Door de samenwerking met PowerGo bieden we onze bezoekers nu ook de mogelijkheid om hun elektrische auto op een snelle en duurzame manier op te laden. Iets wat perfect aansluit bij de toekomst en de missie en visie van Intratuin.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

PowerGo gaat samenwerking aan met Intratuin voor plaatsen snelladers | TankPro.nl
PowerGo en Intratuin zijn een samenwerking aangegaan voor het realiseren van laadoplossingen bij vestigingen van de winkelformule. De eerste 120 kW snelladers zijn al of worden geplaatst bij de Intratuin in Lochem, Apeldoorn en Almelo.
'laden én winkelen'

PowerGo gaat samenwerking aan met Intratuin voor plaatsen snelladers

Huub Spikker van Intratuin Lochem en Jaimy Kearney van PowerGo bij de snellaadpalen van de vestiging in Lochem. Foto: PowerGo, 2023

PowerGo en Intratuin zijn een samenwerking aangegaan voor het realiseren van laadoplossingen bij vestigingen van de tuinwinkelformule. De eerste 120 kW snelladers zijn al of worden geplaatst bij de Intratuin in Lochem, Apeldoorn en Almelo.

De winkels van Intratuin krijgen ieder twee snelladers met een vermogen van maximaal 120 kilowatt, waardoor vier auto’s tegelijkertijd kunnen opladen. Intratuin Lochem is de eerste locatie die is voorzien van deze snelladers. Volgens de huidige planning kan er vanaf 1 oktober ook worden opgeladen in Apeldoorn. Intratuin Almelo volgt begin 2024. Bij de laadpalen van PowerGo laden bestuurders van elektrische voertuigen (EV’s) op met zonne-energie van Nederlandse bodem. De snelladers zijn voorzien van LCD-schermen, waarbij de gebruiker toegang heeft tot informatie over laden en betalen. De laadpalen bieden voor Intratuin ook extra communicatie- en advertentiemogelijkheden.

Combineren

“Bij Intratuin kunnen bestuurders van EV’s het opladen nu combineren met een winkelbezoek”, zegt Jaimy Kearney, Head of Business Development bij PowerGo. “PowerGo verzorgt de investering van de laadinfrastructuur en faciliteert het gehele proces, waarbij het risico en de zorgen voor de partner volledig worden weggenomen. Ook stellen we bij PowerGo duurzaam en snel opladen met groene energie voorop. De samenwerking met Intratuin sluit goed aan bij deze visie, waarbij we tegelijkertijd bijdragen aan de uitbreiding van het Nederlandse snellaadnetwerk.”

Visie

“Bij Intratuin staat groen centraal”, zegt vestigingsmanager Huub Spikker van Intratuin Lochem. “We streven ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Duurzaamheid neemt dan ook een belangrijke plek binnen het beleid van Intratuin in. Dit zie je terug in het feit dat we hoge eisen stellen aan onze planten en producten en met zorg omgaan met onze omgeving. Door de samenwerking met PowerGo bieden we onze bezoekers nu ook de mogelijkheid om hun elektrische auto op een snelle en duurzame manier op te laden. Iets wat perfect aansluit bij de toekomst en de missie en visie van Intratuin.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.