Inozzle

Hanex gaat aan de slag met het concept NozzleTV

Inozzle

De Hanex Hospitality Group gaat op haar twaalf Noord-Brabantse tankstations werken met NozzleTV. Dat meldt Smarter Nozzle Europe, het Limburgse bedrijf dat kleine amoled schermen voor op de vulpistolen maakt. De zogenaamde iNozzles moeten vanaf mei beschikbaar zijn op de Hanex-locaties. 

Tankende automobilisten zien op deze iNozzle een mix van regionaal en lokaal nieuws, filmtrailers, lifestyle items, entertainmentnieuws en commerciële boodschappen. De beelden zijn steeds opgedeeld in twaalf blokken van vijf seconden. Volgens het bedrijf is het een ‘nieuw Out-of-Home advertentiemedium voor de petrolmarkt’.  

Eerder dit jaar maakte Smarter Nozzle Europe bekend dat de vulpistolen met schermen te gebruiken waren op de eerste zeven locaties: BP Maasbree en Lukoil Kessel, Blerick, Heythuysen, Baexem, Heeze en Maarheeze. Lukoil was de eerste oliemaatschappij die koos voor het concept NozzleTV. Dit jaar zullen de iNozzles ook te gebruiken zijn in andere landen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.