Tankstation Carwash Peeters vernieuwt tank- en waslocatie in Kelpen-Oler
vele services

Tankstation en Carwash Peeters vernieuwt vestiging in Kelpen-Oler

TP-Peeters biedt in Kelpen-Oler een tank-, was- en shoplocatie met een range aan services. Foto: TP-Peeters, 2023

Het bemande tankstation met carwash van ondernemer Eric Peeters in het Limburgse Kelpen-Oler is vernieuwd. De buiten- en binnenzijde van het TP-Peeters tankstation en wasstraat zijn onder handen genomen zodat de vestiging er weer fris bij staat.

‘De buitendeuren en kozijnen zijn strak in de lak gezet’, licht eigenaar Eric Peeters toe. ‘Het ijzerwerk van de luifel heeft een industriële look gekregen; die was blauw maar is nu grijs. Daarnaast hebben de muren van de wasstraat en wasboxen een nieuwe witte coatinglaag gekregen. Dit maakt dat we nu weer vol kunnen gaan wassen.’
Onder het motto ‘meer dan alleen brandstof’ biedt servicestation TP-Peeters aan de Hunselerdijk in Kelpen-Oler de mogelijkheid er te tanken, het voertuig te wassen, iets te eten of drinken in de bemande shop, naar het toilet te gaan of gebruik te maken van een hele serie andere services.

Zo is de TP-Peeters tank-, was- en shoplocatie ook een UPS Access Point voor het ophalen en afleveren van pakketten, DHL Servicepoint, DPD Parcelshop en servicepunt voor de Staatsloterij. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor houtpellets en barbecue gasflessen. Eind december verkoopt Peeters er vuurwerk. Aan de pomp zijn Euro95, diesel en lpg verkrijgbaar.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation en Carwash Peeters vernieuwt vestiging in Kelpen-Oler | TankPro.nl
Tankstation Carwash Peeters vernieuwt tank- en waslocatie in Kelpen-Oler
vele services

Tankstation en Carwash Peeters vernieuwt vestiging in Kelpen-Oler

TP-Peeters biedt in Kelpen-Oler een tank-, was- en shoplocatie met een range aan services. Foto: TP-Peeters, 2023

Het bemande tankstation met carwash van ondernemer Eric Peeters in het Limburgse Kelpen-Oler is vernieuwd. De buiten- en binnenzijde van het TP-Peeters tankstation en wasstraat zijn onder handen genomen zodat de vestiging er weer fris bij staat.

‘De buitendeuren en kozijnen zijn strak in de lak gezet’, licht eigenaar Eric Peeters toe. ‘Het ijzerwerk van de luifel heeft een industriële look gekregen; die was blauw maar is nu grijs. Daarnaast hebben de muren van de wasstraat en wasboxen een nieuwe witte coatinglaag gekregen. Dit maakt dat we nu weer vol kunnen gaan wassen.’
Onder het motto ‘meer dan alleen brandstof’ biedt servicestation TP-Peeters aan de Hunselerdijk in Kelpen-Oler de mogelijkheid er te tanken, het voertuig te wassen, iets te eten of drinken in de bemande shop, naar het toilet te gaan of gebruik te maken van een hele serie andere services.

Zo is de TP-Peeters tank-, was- en shoplocatie ook een UPS Access Point voor het ophalen en afleveren van pakketten, DHL Servicepoint, DPD Parcelshop en servicepunt voor de Staatsloterij. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor houtpellets en barbecue gasflessen. Eind december verkoopt Peeters er vuurwerk. Aan de pomp zijn Euro95, diesel en lpg verkrijgbaar.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.