Starbucks zelfbediening

Shell rolt zelfbedieningsconcept Starbucks uit

Foto: Nestlé

Shell gaat aan de slag met een zelfbedieningsconcept op het gebied van koffie. De automaat biedt verschillende warme en koude dranken van Starbucks. De allereerste machine is te vinden bij Shell Blommendael in Meerkerk. 

Het product van Nestlé Professional is onderdeel van het ‘We Proudly Serve Starbucks Coffee Programme.’ Naast bijvoorbeeld koffie en ijskoffie kunnen klanten ook voor zuivelvrije melkalternatieven kiezen. Daarnaast is er keuze uit zes verschillende siropen, waaronder suikervrije en seizoensgebonden favorieten, twee espressobrandingen en een assortiment chocoladedranken. Daarmee zijn honderden combinaties mogelijk.

Rest van de wereld

Het concept werd ontworpen om consumenten on-the-go dezelfde ervaring te bieden die ze ook in een regulier restaurant zouden krijgen. Dat de automaat als eerst in Nederland uitgerold wordt, is volgens de makers te verklaren door het feit dan ons land bekend staat om de innovatie. Bovendien is Nederland wereldwijd ook nog eens één van de koplopers qua koffiedrinken. Na station Blommendael volgen andere locaties. Later wordt het concept ook uitgerold in de Europa en de rest van de wereld.

De machine beschikt ook over een volledig digitaal display, waar specifieke berichten aan de consument getoond en gewijzigd kunnen worden, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen van het jaar.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell rolt zelfbedieningsconcept Starbucks uit | TankPro.nl
Starbucks zelfbediening

Shell rolt zelfbedieningsconcept Starbucks uit

Foto: Nestlé

Shell gaat aan de slag met een zelfbedieningsconcept op het gebied van koffie. De automaat biedt verschillende warme en koude dranken van Starbucks. De allereerste machine is te vinden bij Shell Blommendael in Meerkerk. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.