Vollenhoven Wanssum

Nederland net voor Kerst drie nieuwe tankstations rijker

Foto: Vollenhoven

Net voordat de kerstdagen van start gaan, openden er drie gloednieuwe tankstations in ons land. TotalEnergies en Berkman Energie Service voorzagen Breda van een nieuwe locatie, in Assen opende het station van DCB Energy en Vollenhoven leverde een onbemand station (foto) op in het Limburgse Wanssum. Tot slot 

Aan het Minervum in Breda kunnen klanten niet alleen terecht voor de reguliere brandstoffen, ook waterstof en snelladers behoren tot het aanbod. Het station is een samenwerking van Berkman en TotalEnergies. De eerste kilo’s waterstof werden deze week getankt door eigenaar Pieter Berkman. “Berkman is meer dan 118 jaar actief in ondermeer de energie branche en des te meer ben ik nu enorm trots dat wij als één van de eerste bedrijven in Nederland waterstof gaan verkopen”, laat hij weten. Bovendien realiseerde WashTec op het station een roll-over met het nieuwe Berkman BasicWash-concept.

TotalEnergies laat weten eveneens in waterstof te investeren in Veldhoven. Daar kunnen klanten binnenkort ook terecht voor de schone brandstof.

DCB Energy

Het nieuwste DCB Energy-tankstation ging vrijdag open voor klanten. The Hub, zoals de locatie wordt genoemd door het bedrijf, is direct gelegen aan de A28 en N33. Het station ligt tegenover het TT Circuit Assen op het nieuwe bedrijventerrein Assen Zuid. De locatie biedt verschillende reguliere en duurzame brandstoffen onder de vierkante luifel.

Klanten kunnen bij het tankstation vooralsnog alleen terecht voor de reguliere brandstoffen, AdBlue en HVO100. In 2022 wordt dit aanbod uitgebreid met CNG+, LNG, snelladers, waterstof, een truckparking en een foodcourt met restaurants van BurgerKing, McDonalds en Starbucks. De truckparking krijgt 22 parkeerplaatsen en is 24/7 geopend, “Beveiligd met een hek, toegangscontrole en cameratoezicht. Chauffeurs zijn welkom vanaf 31 maart. De aanleg en de bouw van het Foodcourt start in januari 2022 en is naar verwachting oktober/november 2022 gereed”, meldt het bedrijf.

Tankstation Vollenhoven

Ook Vollenhoven breidt het netwerk net voor de feestdagen uit met een nieuw station. “Wij mogen met trots zeggen dat wij een nieuw onbemand AVIA XPress en AVIA Truck-tankstation in één mogen toevoegen aan onze organisatie”, laat de Tilburgse onderneming weten.

Het tankstation is gelegen aan de Geijsterseweg in Wanssum. Naast de reguliere brandstoffen zijn ook hier HVO20 en AdBlue te vinden. “Naast het tanken kunt u hier ook uw auto wassen in een van de twee doe-het-zelf-wasboxen.”

Het tankstation is inmiddels de tweede onbemande AVIA XPress-locatie in Wanssum. De locatie ligt op steenworp afstand van de plek waar dertig jaar geleden het brandstofdepot stond. “Dat maakt het extra bijzonder.”

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nederland net voor Kerst drie nieuwe tankstations rijker | TankPro.nl
Vollenhoven Wanssum

Nederland net voor Kerst drie nieuwe tankstations rijker

Foto: Vollenhoven

Net voordat de kerstdagen van start gaan, openden er drie gloednieuwe tankstations in ons land. TotalEnergies en Berkman Energie Service voorzagen Breda van een nieuwe locatie, in Assen opende het station van DCB Energy en Vollenhoven leverde een onbemand station (foto) op in het Limburgse Wanssum. Tot slot 

Aan het Minervum in Breda kunnen klanten niet alleen terecht voor de reguliere brandstoffen, ook waterstof en snelladers behoren tot het aanbod. Het station is een samenwerking van Berkman en TotalEnergies. De eerste kilo’s waterstof werden deze week getankt door eigenaar Pieter Berkman. “Berkman is meer dan 118 jaar actief in ondermeer de energie branche en des te meer ben ik nu enorm trots dat wij als één van de eerste bedrijven in Nederland waterstof gaan verkopen”, laat hij weten. Bovendien realiseerde WashTec op het station een roll-over met het nieuwe Berkman BasicWash-concept.

TotalEnergies laat weten eveneens in waterstof te investeren in Veldhoven. Daar kunnen klanten binnenkort ook terecht voor de schone brandstof.

DCB Energy

Het nieuwste DCB Energy-tankstation ging vrijdag open voor klanten. The Hub, zoals de locatie wordt genoemd door het bedrijf, is direct gelegen aan de A28 en N33. Het station ligt tegenover het TT Circuit Assen op het nieuwe bedrijventerrein Assen Zuid. De locatie biedt verschillende reguliere en duurzame brandstoffen onder de vierkante luifel.

Klanten kunnen bij het tankstation vooralsnog alleen terecht voor de reguliere brandstoffen, AdBlue en HVO100. In 2022 wordt dit aanbod uitgebreid met CNG+, LNG, snelladers, waterstof, een truckparking en een foodcourt met restaurants van BurgerKing, McDonalds en Starbucks. De truckparking krijgt 22 parkeerplaatsen en is 24/7 geopend, “Beveiligd met een hek, toegangscontrole en cameratoezicht. Chauffeurs zijn welkom vanaf 31 maart. De aanleg en de bouw van het Foodcourt start in januari 2022 en is naar verwachting oktober/november 2022 gereed”, meldt het bedrijf.

Tankstation Vollenhoven

Ook Vollenhoven breidt het netwerk net voor de feestdagen uit met een nieuw station. “Wij mogen met trots zeggen dat wij een nieuw onbemand AVIA XPress en AVIA Truck-tankstation in één mogen toevoegen aan onze organisatie”, laat de Tilburgse onderneming weten.

Het tankstation is gelegen aan de Geijsterseweg in Wanssum. Naast de reguliere brandstoffen zijn ook hier HVO20 en AdBlue te vinden. “Naast het tanken kunt u hier ook uw auto wassen in een van de twee doe-het-zelf-wasboxen.”

Het tankstation is inmiddels de tweede onbemande AVIA XPress-locatie in Wanssum. De locatie ligt op steenworp afstand van de plek waar dertig jaar geleden het brandstofdepot stond. “Dat maakt het extra bijzonder.”

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.