Van Kessel laadpunt

Van Kessel Olie plaatst snellader bij Total-tankstation in Someren

Het Total-tankstation in het Noord-Brabantse Someren is sinds deze week uitgerust met een elektrische snellader. De locatie aan de Boerenkamplaan werd woensdag voorzien van een laadpaal met 60 kW. Bestuurders van elektrische voertuigen kunnen hun auto voortaan opladen op het parkeergedeelte naast de benzinepomp. 

Van Kessel Olie plaatst onder de naam Greenpoint laadpalen op verschillende locaties in het land. Het Total-tankstation in Someren is de vierde plek waar het bedrijf uit Milheeze een snellader plaatste. Eerder kregen het Greenpoint-tankstation in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge, Alptax in het Noord-Brabantse Deurne en de BP-locatie aan de Heibloemweg in Helmond een snellader.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.