Esso-locatie langs A13 krijgt KFC en Spar, QICHI-formule verdwijnt

Het Esso-tankstation Pijnacker/Ruyven langs de A13 wordt uitgebreid met een filiaal van Kentucky Fried Chicken (KFC). Het is het eerste restaurant bij een pompstation onder de paraplu van de EG Group en het zesde KFC-restaurant van het bedrijf in Nederland. Daarmee valt het doek voor de foodformule QICHI van de vorige eigenaar NRGValue.

Het KFC-restaurant wordt voorzien van een drive thru en zal naar verwachting op 22 december zijn deuren openen. Dat wil zeggen dat je er kan afhalen en gebruik kan maken van de drive thru, aangezien er vanwege de coronamaatregelen geen mogelijkheid is om bezoekers binnen aan tafels te verwelkomen. De samenwerking tussen EG en KFC voor Nederland werd eind 2019 aangekondigd en trapte af met een vestiging langs de A28 bij Amersfoort.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.