Lees TankPro Magazine, nummer 5

We spraken uitgebreid met Charlotte Cossee-Wiersema, EPCM-manager bij Shell, over het luifelprogramma dat afgelopen twee jaar bij Shell-locaties is uitgevoerd. Ook Bart Tijink van advies- en ingenieursbureau AECOM en Henri Ververs, werkzaam bij ContrAll Projektrealisatie, vertellen hoe het instortingsgevaar werd aangepakt. 

Richard Fieten vertelt uitgebreid over de kansen die hij ziet voor waterstof bij tankstations van Fieten Olie. We blikten vooruit op de online Tankstation Vakbeurs en gingen in gesprek met Exterion over de kansen van digitale buitenreclame. Verder aandacht voor racen op waterstof, Clean=Clean in Rhoon en autobedrijf Koudijs in Lunteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dennis Moerkens

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.