Ease2pay introduceert app voor zakelijke rijders

Zakelijke rijders kunnen hun brandstof- en parkeerkosten sinds deze week betalen met de app van Ease2pay. De applicatie biedt volgens de ontwikkelaars een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele tankpas. De app is te gebruiken in heel Nederland bij meer dan 650 stations.

Het tanken met gebruik van de app gaat sneller en gemakkelijker. In de toekomst wordt het ook mogelijk om te betalen in de wasstraat en in de shop. Via de applicatie is het bovendien mogelijk om te communiceren met de klant over bijvoorbeeld acties, nieuws en aanbiedingen. Bovendien is de kans op pasfraude kleiner, wordt het debiteurenrisico teruggebracht en worden de handelingen rondom de uitgifte van plastic kaarten weggenomen.

Gebruik bij 650 tankstations

Tamoil Nederland was in 2016 het eerste netwerk in Europa dat begon met het mobiel tanken en is nu ook weer één van de voorlopers die de app inzet om zakelijke klanten gemak te bieden. De app is te gebruiken in heel Nederland bij meer dan 650 stations. Naast tanken, kun je met dezelfde app ook straatparkeren in 140 Nederlandse steden. Alle transacties komen samen in een handig overzicht.

Elke zakelijke klant kan zich in een paar minuten zelf online aanmelden. De enige handelingen die uitgevoerd moeten worden, zijn het aanmaken van een account, het storten van een borg en het downloaden van de app. Vervolgens kan er getankt worden. Via automatische incasso wordt de borg vanzelf weer aangevuld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ease2pay introduceert app voor zakelijke rijders | TankPro.nl

Ease2pay introduceert app voor zakelijke rijders

Zakelijke rijders kunnen hun brandstof- en parkeerkosten sinds deze week betalen met de app van Ease2pay. De applicatie biedt volgens de ontwikkelaars een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele tankpas. De app is te gebruiken in heel Nederland bij meer dan 650 stations.

Het tanken met gebruik van de app gaat sneller en gemakkelijker. In de toekomst wordt het ook mogelijk om te betalen in de wasstraat en in de shop. Via de applicatie is het bovendien mogelijk om te communiceren met de klant over bijvoorbeeld acties, nieuws en aanbiedingen. Bovendien is de kans op pasfraude kleiner, wordt het debiteurenrisico teruggebracht en worden de handelingen rondom de uitgifte van plastic kaarten weggenomen.

Gebruik bij 650 tankstations

Tamoil Nederland was in 2016 het eerste netwerk in Europa dat begon met het mobiel tanken en is nu ook weer één van de voorlopers die de app inzet om zakelijke klanten gemak te bieden. De app is te gebruiken in heel Nederland bij meer dan 650 stations. Naast tanken, kun je met dezelfde app ook straatparkeren in 140 Nederlandse steden. Alle transacties komen samen in een handig overzicht.

Elke zakelijke klant kan zich in een paar minuten zelf online aanmelden. De enige handelingen die uitgevoerd moeten worden, zijn het aanmaken van een account, het storten van een borg en het downloaden van de app. Vervolgens kan er getankt worden. Via automatische incasso wordt de borg vanzelf weer aangevuld.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.