Tango en TinQ bouwen allebei tankstation in Borculo

 De onbemande tankstationketens Tango en TinQ bouwen vrijwel tegelijkertijd een tankstation in Borculo in Gelderland. Daarmee is het plaatsje met zo’n 10.000 inwoners ineens twee prijsvechters rijker.

Het Q8-tankstation aan de Ruurloseweg van autobedrijf Herwers wordt op dit moment omgebouwd tot een onbemand tankstation van Tango. Eigenaar Niek Herwers verwacht dat het nieuwe pompstation over enkele weken open gaat.

Spekkoper

Oliemaatschappij Gulf gaat zelfs een compleet nieuw TinQ-tankstation bouwen op de hoek van de Harperinkskamp en de Stationsweg op het Borculose industrieterrein. De gemeente Berkelland heeft de vergunning hiervoor inmiddels verleend.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango en TinQ bouwen allebei tankstation in Borculo | TankPro.nl

Tango en TinQ bouwen allebei tankstation in Borculo

 De onbemande tankstationketens Tango en TinQ bouwen vrijwel tegelijkertijd een tankstation in Borculo in Gelderland. Daarmee is het plaatsje met zo’n 10.000 inwoners ineens twee prijsvechters rijker.

Het Q8-tankstation aan de Ruurloseweg van autobedrijf Herwers wordt op dit moment omgebouwd tot een onbemand tankstation van Tango. Eigenaar Niek Herwers verwacht dat het nieuwe pompstation over enkele weken open gaat.

Spekkoper

Oliemaatschappij Gulf gaat zelfs een compleet nieuw TinQ-tankstation bouwen op de hoek van de Harperinkskamp en de Stationsweg op het Borculose industrieterrein. De gemeente Berkelland heeft de vergunning hiervoor inmiddels verleend.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.