Bij 27 tankstations en foodcorners van het Belgische Group Bruno kunnen consumenten voortaan tot honderd euro aan cash geld afhalen. Met de nieuwe service wil Group Bruno het bezoekers van de tanklocaties gemakkelijk maken onderweg cash geld op te nemen.
'stations goed bereikbaar'

Geld afhalen mogelijk bij tankstations en shops van Group Bruno

Met de service op de tankstations in de shop om cash geld af te kunnen halen, reageert Group Bruno rop het verdwijnen van de afhaalpunten van de grootbanken in de dorpskernen in België. Foto: Group Bruno, 2024

Bij 27 tankstations en foodcorners van het Belgische Group Bruno kunnen consumenten voortaan tot honderd euro aan cash geld afhalen. Met de nieuwe service wil Group Bruno het bezoekers van de tanklocaties gemakkelijk maken onderweg cash geld op te nemen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geld afhalen mogelijk bij tankstations en shops van Group Bruno | TankPro.nl
Bij 27 tankstations en foodcorners van het Belgische Group Bruno kunnen consumenten voortaan tot honderd euro aan cash geld afhalen. Met de nieuwe service wil Group Bruno het bezoekers van de tanklocaties gemakkelijk maken onderweg cash geld op te nemen.
'stations goed bereikbaar'

Geld afhalen mogelijk bij tankstations en shops van Group Bruno

Met de service op de tankstations in de shop om cash geld af te kunnen halen, reageert Group Bruno rop het verdwijnen van de afhaalpunten van de grootbanken in de dorpskernen in België. Foto: Group Bruno, 2024

Bij 27 tankstations en foodcorners van het Belgische Group Bruno kunnen consumenten voortaan tot honderd euro aan cash geld afhalen. Met de nieuwe service wil Group Bruno het bezoekers van de tanklocaties gemakkelijk maken onderweg cash geld op te nemen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.