AutoTechnica & Service Station Car Wash schuift op naar maart 2022

Vanwege de onzekere situatie rondom corona is de beurs AutoTechnica & Service Station Car Wash in België verplaatst naar 27 tot en met 30 maart 2022. De beurs is al meermaals uitgesteld vanwege de maatregelen en slaat nu 2021 geheel over. Het uitstel is gedaan in overleg met de exposanten en partners.

“In overleg met de exposanten en partners en door de huidige onzekere situatie en omstandigheden buiten onze wil en controle om, ziet de organisatie zich verplicht om de 20ste editie van AutoTechnica & Service Station Carwash te verplaatsen naar 27 maart tot en met 30 maart 2022”, schrijft de organisator in een persbericht. Gezondheid staat voorop en de beurs wil exposanten en bezoekers in de best mogelijke omstandigheden ontvangen.

Coronamaatregelen

De Belgische overheid heeft via een Ministerieel Besluit beslist dat de maatregelen in het land niet versoepeld worden. De beursorganisatie volgt de situatie op de voet, maar niemand kan nu zeggen of de maatregelen vanaf maart 2021 wel versoepeld worden en welke voorwaarden er nodig zijn om een beurs doorgang te geven.

De beurs slaat met de verschuiving uiteindelijk twee jaar over. In maart 2020 werd het gebeuren verschoven naar oktober, vervolgens zou het eind mei 2021 worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.