Eerste editie Carwash Seminar tijdens Tankstation Vakbeurs 2019

Voor de eerste keer wordt er dit jaar een Carwash Seminar gehouden tijdens de Tankstation Vakbeurs. Deze drie interactieve presentaties vervangen het Carwash Forum en moeten voor extra verdieping zorgen in het bestaande lezingenprogramma. Onderwerpen als het gebruik van chemie, de opkomst van nieuwe betaalsystemen en de stijgende populariteit van truckwashes staan op het programma. Het seminar vindt van 11.00 tot 12.30 uur plaats op donderdag 7 november in Expo Houten.

Het Carwash Seminar bestaat uit drie presentaties. Thijs Koelewijn van Qlean-Tec bijt het spits af met zijn lezing ‘De Carwash als Huiskamer’. Hoe zorg je er als carwash-ondernemer voor dat je bedrijf schoon blijft en je medewerkers met de meest betrouwbare en veilige materialen werken? Hoe voorkom je geurhinder? Koelewijn benadrukt het belang van chemie in wasgelegenheden.

Bevorderen van de doorstroom

De tweede spreker is Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems. De presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht het belang van verschillende betaalmogelijkheden. De moderne klant is veeleisend en verwacht op verschillende manieren te kunnen afrekenen. Gemak en snelheid staan daarbij op de eerste plaats. Wachten op een klant die met klein geld afrekent, is niet meer van deze tijd. Het bevorderen van de doorstroom is een thema waar veel carwash-ondernemers mee bezig zijn. Dat kan door slimme betaalsystemen te plaatsen.

Inspelen op behoefte

Jeffrey Broere van HB Truckwash sluit de eerste editie van het Carwash Seminar af. In zijn presentatie gaat hij dieper in op zijn achtergrond, het ontstaan van zijn bedrijf en hoe het concept van HB Truckwash inspeelt op een behoefte. Ook wachttijdverkorting komt aan bod in deze presentatie.

Het Carwash Seminar is gratis te bezoeken. Registreer je hier voor de Tankstation Vakbeurs 2019. 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste editie Carwash Seminar tijdens Tankstation Vakbeurs 2019 | TankPro.nl

Eerste editie Carwash Seminar tijdens Tankstation Vakbeurs 2019

Voor de eerste keer wordt er dit jaar een Carwash Seminar gehouden tijdens de Tankstation Vakbeurs. Deze drie interactieve presentaties vervangen het Carwash Forum en moeten voor extra verdieping zorgen in het bestaande lezingenprogramma. Onderwerpen als het gebruik van chemie, de opkomst van nieuwe betaalsystemen en de stijgende populariteit van truckwashes staan op het programma. Het seminar vindt van 11.00 tot 12.30 uur plaats op donderdag 7 november in Expo Houten.

Het Carwash Seminar bestaat uit drie presentaties. Thijs Koelewijn van Qlean-Tec bijt het spits af met zijn lezing ‘De Carwash als Huiskamer’. Hoe zorg je er als carwash-ondernemer voor dat je bedrijf schoon blijft en je medewerkers met de meest betrouwbare en veilige materialen werken? Hoe voorkom je geurhinder? Koelewijn benadrukt het belang van chemie in wasgelegenheden.

Bevorderen van de doorstroom

De tweede spreker is Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems. De presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht het belang van verschillende betaalmogelijkheden. De moderne klant is veeleisend en verwacht op verschillende manieren te kunnen afrekenen. Gemak en snelheid staan daarbij op de eerste plaats. Wachten op een klant die met klein geld afrekent, is niet meer van deze tijd. Het bevorderen van de doorstroom is een thema waar veel carwash-ondernemers mee bezig zijn. Dat kan door slimme betaalsystemen te plaatsen.

Inspelen op behoefte

Jeffrey Broere van HB Truckwash sluit de eerste editie van het Carwash Seminar af. In zijn presentatie gaat hij dieper in op zijn achtergrond, het ontstaan van zijn bedrijf en hoe het concept van HB Truckwash inspeelt op een behoefte. Ook wachttijdverkorting komt aan bod in deze presentatie.

Het Carwash Seminar is gratis te bezoeken. Registreer je hier voor de Tankstation Vakbeurs 2019. 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.