Tankstation Vakbeurs 2014

Graag nodigen wij u uit voor de Tankstation Vakbeurs op 11 november 2014 in Maarssen (Utrecht). Dit is hét nieuwe evenement voor de petrolbranche, met zowel een vakbeurs, een breed scala aan interessante kennisworkshops en het Nationaal Tankstation Congres.

Tankstation Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs biedt tankstation-ondernemers, oliehandelaren en managers van oliemaatschappijen een interessante en interactieve dag vol inspirerende sprekers, workshops en gezelligheid. De Tankstation Vakbeurs is van 9:00 uur tot 18:00 uur en is gratis voor eerdergenoemde professionals bij voorinschrijving. Tijdens het evenement worden onder meer de volgende workshops gegeven:

  • IT-innovaties in de petrolmarkt
  • De nieuwe maatregelen uit de Wet Werk en Zekerheid
  • Laat de klant makkelijker afrekenen door mobiel betalen
  • Haal meer rendement uit non-food
  • Wet stock management

Bekijk het complete workshop-programma via: https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/workshops/.

Nationaal Tankstation Congres

‘s Ochtends vindt het Nationaal Tankstation Congres plaats. Hier geven diverse topsprekers hun visie op actuele en belangrijke thema’s in de petrolbranche, zoals:

  • De brandstofmix van de toekomst
  • Eten of gegeten worden, clustering in de tankstationmarkt

Bekijk het programma van het congres via: https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/congres/

Toegang

De toegang tot de Tankstation Vakbeurs en bovenstaande workshops is gratis voor tankstation-ondernemers, oliehandelaren en managers van oliemaatschappijen, als u zich voorafgaand aan het evenement registreert. Voor het Nationaal Tankstation Congres geldt wel een entreeprijs. Tankstation-ondernemers, oliehandelaren en managers van oliemaatschappijen betalen slechts 149 euro voor toegang tot het congres.

Inschrijven kan via: https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Er is slecht een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol.

Locatie

Het evenement vindt plaats bij InnStyle in Maarssen (Utrecht). De locatie ligt op een kwartier rijden vanaf Centraal Station Utrecht. Binnen 40 minuten bent u vanuit onder meer Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem en Den Bosch bij de evenementenlocatie. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vakbeurs

Diverse toeleveranciers uit de tankstationbranche, zoals carwash-bedrijven, pompfabrikanten en shopleveranciers, laten tijdens de Tankstation Vakbeurs hun nieuwste innovaties en producten zien.

Iedereen uit de petrolbranche is van harte welkom op de Tankstation Vakbeurs 2014.

Graag tot ziens op dinsdag 11 november in Maarssen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Niels Singeling
Sales Manager TankPro.nl

niels.singeling@promediagroup.nl
076-303 03 77

Lesauto Testdag, 16 september 2014, Maarssen — Lees Meer »