Sakko-tankstation Nieuwe Kadijk Breda Trumpi Time

Kerstfeest nu al losgebarsten bij Sakko-tankstation in Breda

Aan de Nieuwe Kadijk in Breda is het kerstfeest alvast begonnen Foto's: Sakko Commercial

‘De kerstperiode kan niet vroeg genoeg beginnen’, moeten ondernemer Nandor Trumpi en Sakko Commercial gedacht hebben. De Sakko-locatie aan de Nieuwe Kadijk in Breda is namelijk volledig in de kerstsfeer gezet. Duizenden kleine lampjes rondom het boeibord van de shop en de luifel maken van het station een baken van licht in de donkere dagen. 

Op de shop is bovendien een grote verlichte kerstboom geplaatst. “Het proeft een beetje als de sfeer van de welbekende Coca-Cola-vrachtwagen in de kerstuitvoering”, zegt Gertjan Zevenbergen. De commercieel manager van Sakko Commercial geeft toe dat het daar misschien nog wat vroeg voor is, maar de klanten kunnen volgens hem wel wat gezelligheid gebruiken. “De afgelopen jaren is door Covid, de oorlog in Oekraïne en de hoge energieprijzen wat onbezorgdheid en gezelligheid weggevallen voor de mensen. Uit dat oogpunt hebben we gezegd: er mag bij ons wel wat gezelligheid getoond worden rondom de wintermaanden.”

Blije en verbaasde klanten

Trumpi Time en Sakko kwamen daarom gezamenlijk op het idee om het tankstation de sfeervolle uitstraling te geven. “Dat had ook twee of drie weken later gekund. Echter, als je wat nieuws hebt verzonnen, en de leverancier kan het leveren en heeft tijd, kan je tegenwoordig maar beter gelijk doorpakken, voordat wellicht iemand anders je idee heeft overgenomen.” Daarnaast kunnen de levertijden van de lampjes volgens de commercieel manager oplopen naarmate je langer wacht. “En een voordeel is: we kunnen er wat langer van genieten!”

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Sakko-tankstation Nieuwe Kadijk Breda Trumpi Time
De luifel is volledig voorzien van kerstverlichting.

Volgens Zevenbergen is hetgeen Sakko en Trumpi samen hebben gedaan uniek in Nederland. Niet eerder werd de kerstsfeer volgens hem in deze vorm op een tankstation gezien. Dat levert dan ook een hoop leuke reacties op. “Klanten vinden het mooi en ervaren de uitstraling als gezellig. We zien bij veel mensen blije en verbaasde gezichten. Een enkeling refereert aan de stroomkosten, maar met de 12 Volt ledlampjes valt dit echt reuze mee.”

Gezellige winterperiode

Nu bij het eerste tankstation in het Sakko-netwerk het kerstfeest alvast is losgebarsten, volgen er mogelijk meer. Volgens Zevenberen wordt overwogen om nog één of twee locaties om te toveren tot kerstwalhalla’s. 

Bovendien is het niet alleen voor de bezoekers een leuke toevoeging aan de beleving, ook voor de ondernemer pakt de uitstraling goed uit. “Als ondernemer probeer je met regelmaat iets te doen waardoor de mensen in positieve zin over je praten. Naast het feit dat de brandstof altijd scherp geprijsd is, weten klanten het station ook te vinden omdat het gewoon een leuke en gezellige locatie is. Gezamenlijk doen we er alles aan om er een gezellige winterperiode van te maken.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kerstfeest nu al losgebarsten bij Sakko-tankstation in Breda | TankPro.nl
Sakko-tankstation Nieuwe Kadijk Breda Trumpi Time

Kerstfeest nu al losgebarsten bij Sakko-tankstation in Breda

Aan de Nieuwe Kadijk in Breda is het kerstfeest alvast begonnen Foto's: Sakko Commercial

‘De kerstperiode kan niet vroeg genoeg beginnen’, moeten ondernemer Nandor Trumpi en Sakko Commercial gedacht hebben. De Sakko-locatie aan de Nieuwe Kadijk in Breda is namelijk volledig in de kerstsfeer gezet. Duizenden kleine lampjes rondom het boeibord van de shop en de luifel maken van het station een baken van licht in de donkere dagen. 

Op de shop is bovendien een grote verlichte kerstboom geplaatst. “Het proeft een beetje als de sfeer van de welbekende Coca-Cola-vrachtwagen in de kerstuitvoering”, zegt Gertjan Zevenbergen. De commercieel manager van Sakko Commercial geeft toe dat het daar misschien nog wat vroeg voor is, maar de klanten kunnen volgens hem wel wat gezelligheid gebruiken. “De afgelopen jaren is door Covid, de oorlog in Oekraïne en de hoge energieprijzen wat onbezorgdheid en gezelligheid weggevallen voor de mensen. Uit dat oogpunt hebben we gezegd: er mag bij ons wel wat gezelligheid getoond worden rondom de wintermaanden.”

Blije en verbaasde klanten

Trumpi Time en Sakko kwamen daarom gezamenlijk op het idee om het tankstation de sfeervolle uitstraling te geven. “Dat had ook twee of drie weken later gekund. Echter, als je wat nieuws hebt verzonnen, en de leverancier kan het leveren en heeft tijd, kan je tegenwoordig maar beter gelijk doorpakken, voordat wellicht iemand anders je idee heeft overgenomen.” Daarnaast kunnen de levertijden van de lampjes volgens de commercieel manager oplopen naarmate je langer wacht. “En een voordeel is: we kunnen er wat langer van genieten!”

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Sakko-tankstation Nieuwe Kadijk Breda Trumpi Time
De luifel is volledig voorzien van kerstverlichting.

Volgens Zevenbergen is hetgeen Sakko en Trumpi samen hebben gedaan uniek in Nederland. Niet eerder werd de kerstsfeer volgens hem in deze vorm op een tankstation gezien. Dat levert dan ook een hoop leuke reacties op. “Klanten vinden het mooi en ervaren de uitstraling als gezellig. We zien bij veel mensen blije en verbaasde gezichten. Een enkeling refereert aan de stroomkosten, maar met de 12 Volt ledlampjes valt dit echt reuze mee.”

Gezellige winterperiode

Nu bij het eerste tankstation in het Sakko-netwerk het kerstfeest alvast is losgebarsten, volgen er mogelijk meer. Volgens Zevenberen wordt overwogen om nog één of twee locaties om te toveren tot kerstwalhalla’s. 

Bovendien is het niet alleen voor de bezoekers een leuke toevoeging aan de beleving, ook voor de ondernemer pakt de uitstraling goed uit. “Als ondernemer probeer je met regelmaat iets te doen waardoor de mensen in positieve zin over je praten. Naast het feit dat de brandstof altijd scherp geprijsd is, weten klanten het station ook te vinden omdat het gewoon een leuke en gezellige locatie is. Gezamenlijk doen we er alles aan om er een gezellige winterperiode van te maken.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.