Tony's Street Food Son A50

De Haan opent nieuwe Tony’s Street Food in Son

Foto: Ralph Halin LinkedIn

Bij BP-tankstation De Sonse Heide aan de A50 is een gloednieuwe Tony’s Street Food-shop geopend. Na de recente opening zijn inmiddels negentien tankstations binnen het netwerk van De Haan Minerale Oliën voorzien van de formule. 

In het voormalige Wild Bean Café kunnen klanten terecht voor vers bereide broodjes, tosti’s, burgers, warme en zoete snacks, sappen en koffie van Lavazza. In het tankstation zijn zitgelegenheden te vinden waar bezoekers hun aankopen kunnen nuttigen.

Een veel terugkerend aspect in de Tony’s Street Food-shops zijn de zelfbedieningsmogelijkheden. De Haan rolt dit kwartaal 75 Tony’s Order&Scan en Scan&Go-zuilen uit in het netwerk. Met die ontwikkeling speelt het bedrijf in op speerpunten als zelfbeschikking, de arbeidsmarkttransitie (vinden van geschikt personeel) en bijvoorbeeld digitalisering.

Twee formules

Binnen Tony’s, vernoemd naar Tony de Haan (hij was als derde generatie werkzaam binnen het bedrijf), staan twee formules centraal: Tony’s Street Food en Tony’s Coffee & More. “Tony’s Street Food zijn de grote bakkerijen, waar het eten vers bereid wordt”, vertelde retail manager Joan Gunsch eerder aan TankPro. “Coffee & More heeft dezelfde uitstraling, maar draait vooral om de verse baristakoffie van Lavazza, de zoete lekkernijen en snacks en kwalitatief goed voorverpakt eten.”

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Tony's Street Food Son A50
De nieuwe shop in het Noord-Brabantse Son. Foto: Ralph Halin/LinkedIn

Het concept Tony’s wordt in rap tempo uitgebreid. Onlangs werd bijvoorbeeld station Esso Oeienbosch voorzien van een nieuwe Tony’s Street Food en in december onderging station Willemsbos na een omkleuring naar Shell dezelfde metamorfose. Ook de uitbreiding van de formule Tony’s Coffee & More zet zich in rap tempo voort. De twee BP-tankstations aan weerszijden van de Groene Kruisweg in Rotterdam Charlois én het BP-tankstation in Helvoirt werden voorzien van het concept.

Meer te gaan

Een aantal nog bekend te maken locaties zal ook een metamorfose ondergaan. Dit zijn de oudere stations waar ‘veel potentie’ in zit. Het gaat om ongeveer tien tot twaalf verbouwingen binnen het huidige netwerk, los van eventuele nieuwe stations die nog aan het netwerk worden toegevoegd.

Verspreid over ons land heeft De Haan meer dan 160 tankstations met de merkren BP, Esso, Shell en de eigen merknaam Haan. Daarvan hebben inmiddels 71 stations het concept Tony’s, waarvan dus negentien een Tony’s Street Food.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.