Newco beurs

Newco presenteert nieuwe lijn tijdens Tankstation & Carwash Vakbeurs

Bron: Newco Europe

Na een periode van onderzoeken, testen en keuzes maken, introduceert Newco Europe de nieuwe Philips Connectivity lijn. “Connectivity is al jaren een niet meer weg te denken categorie in het tankstationkanaal. Even een vergeten oplader kopen, misschien ook nog een telefoonhouder, het vindt gretig aftrek in de tankshop. Hoog tijd om een nieuwe range toe te voegen aan ons aanbod”, vertelt Renate Remie van Newco Europe.

De nieuwe lijn bestaat uit diverse producten waaronder opladers, sync&charge kabels, powerbanks en telefoonhouders. De donkere verpakking en de zwarte items vallen direct op. “De producten én verpakkingen zijn ontwikkeld in samenwerking met het Philips designteam en zijn stijlvol uitgevoerd. De verpakking ziet er echter niet alleen chique uit maar is ook functioneel; die vertelt je in één oogopslag wat het product biedt”, aldus Remie.

De lijn is ontwikkeld met hoogwaardige onderdelen en de producten worden uitvoerig getest. Zo wordt de verbinding van de kabel naar de connector op breuk getest doormiddel van 10.000 buigingen en wordt de connector onderworpen aan zoutbaden.

Vertrouwd versus nieuw

Bang dat de nieuwe Philips lijn de vertrouwde AllRide Connect lijn zal gaan vervangen, is Newco niet. “We maken ons geen zorgen over of de nieuwe lijn Allride Connect in de weg zal zitten. Met Philips Connectivity wordt ingezet op het hogere segment. Zo valt er wat te kiezen voor onze klanten én die van hun.”

De nieuwe Philips Connectivity lijn – die momenteel al te koop is bij meerdere Shell-rijksweglocaties – is te zien tijdens de Tankstation Vakbeurs op de stand van Newco Europe.

De Tankstation & Carwash Vakbeurs vindt op 10 en 11 november plaats in de Expo Houten. Aanmelden is gratis en kan nog steeds. 

NewCo

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.