OK Café Son Oost

OK steekt tankstations in nieuw jasje

Bron: OK tankstations

De shop en het voorterrein van OK-tankstation Son Oost hebben een flinke metamorfose ondergaan. De tankshop van het station aan de Eindhovenseweg kreeg het eigen concept OK Café, terwijl buiten alle pompen werden vervangen. Ook de benzinepomp in Duiven werd volledig vernieuwd. 

De heropening in het Brabantse Son volgt na een verbouwing van enkele weken. In de shop (foto) zijn bovendien een nieuwe kogelwerende balie geplaatst en werden onder andere elektra- water- en klimaatinstallaties vernieuwd. Eerder werd het Brabantse tankstation al uitgebreid met vijf wasboxen en een nieuw wasautomaat.

Overname Schimmel Tankstation Exploitatie

De voormalige benzinepomp van Schimmel Tankstation Exploitatie wordt sinds november geëxploiteerd door OK Tankstations. Klanten kunnen Euro 95, SuperPlus 98 Pure, X-Drive Diesel, X-Drive Pure Diesel en LPG krijgen bij de locatie. In Son heeft OK nog en tweede locatie: Son West. Ook dat tankstation werd in november overgenomen van Schimmel Tankstation Exploitatie. Dat tankstation beschikt nog niet over een OK Café.

Ook het OK-tankstation aan de Oostsingel in Duiven werd volledig in een nieuw jasje gestoken. In een verbouwingsperiode van negen weken werden onder andere het luifeldak vernieuwd, kregen zowel de binnen- als de buitenzijde van de shop het concept OK Café, werden de brandstofpompen en het prijzenbord vervangen en werd er een installatie voor AdBlue geplaatst bij de truckpomp.

Nieuwe carwash

De gloednieuwe carwash bij het station in het Gelderse Duiven wordt deze week opgeleverd. In combinatie met de nieuwe stofzuigerplaatsen is de locatie ‘van alle gemakken is voorzien’.

Nederland telt meer dan zeventig OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties krijgen een make-over en breiden uit met het concept OK Café.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.