Lekkerland helpt inspelen op gezonde trends op Tankstation Vakbeurs

Op de beursvloer van de Tankstation Vakbeurs legt Lekkerland dit jaar de focus op gezonde voeding en aanpak van voedselverspilling. Onder meer de samenwerkingen met Boerschappen en Soupalicious worden gepresenteerd. Ook ligt de nadruk op het terugdringen van dervingskosten.

Heerlijke producten van lokale boeren in je shop kunnen je imago versterken. Als oppikpunt van de maaltijdpakketten van Boerschappen kan meer traffic gegenereerd worden. Ook de soepen van Soupalicious passen in deze trend om meer in te spelen op gezonde producten. De soepen zijn gemaakt van groente- en snijafval en vormen een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd voor ieder moment.

Een andere duurzame oplossing die Lekkerland klanten biedt, is het terugdringen van dervingskosten. Lekkerland ontwikkelde het concept Weg met voedselverspilling, waarmee ondernemers producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen, met korting kunnen aanbieden.

Koffie en koeken

Koffie en koeken spelen een belangrijke rol in de shop. In Houten wordt onder meer het aanbod van seizoenskoeken gepresenteerd. Gevulde koeken in de vorm van kerstbomen en chocoladeletters van het eigen merk Tresor. Een prototype van Tokheim toont een koffiemodule, waarop de consument zowel zijn verse bonenkoffie als koek in één keer kan betalen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland helpt inspelen op gezonde trends op Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Lekkerland helpt inspelen op gezonde trends op Tankstation Vakbeurs

Op de beursvloer van de Tankstation Vakbeurs legt Lekkerland dit jaar de focus op gezonde voeding en aanpak van voedselverspilling. Onder meer de samenwerkingen met Boerschappen en Soupalicious worden gepresenteerd. Ook ligt de nadruk op het terugdringen van dervingskosten.

Heerlijke producten van lokale boeren in je shop kunnen je imago versterken. Als oppikpunt van de maaltijdpakketten van Boerschappen kan meer traffic gegenereerd worden. Ook de soepen van Soupalicious passen in deze trend om meer in te spelen op gezonde producten. De soepen zijn gemaakt van groente- en snijafval en vormen een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd voor ieder moment.

Een andere duurzame oplossing die Lekkerland klanten biedt, is het terugdringen van dervingskosten. Lekkerland ontwikkelde het concept Weg met voedselverspilling, waarmee ondernemers producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen, met korting kunnen aanbieden.

Koffie en koeken

Koffie en koeken spelen een belangrijke rol in de shop. In Houten wordt onder meer het aanbod van seizoenskoeken gepresenteerd. Gevulde koeken in de vorm van kerstbomen en chocoladeletters van het eigen merk Tresor. Een prototype van Tokheim toont een koffiemodule, waarop de consument zowel zijn verse bonenkoffie als koek in één keer kan betalen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.