Autorijders krijgen verkeersinformatie op 450 tankstations

De bedrijven Flitsmeister en RAP Media zijn vrijdag gestart met het bieden van informatie over files en flitsers bij zo’n 450 tankstations. Vanaf die dag hebben automobilisten via de stations toegang tot actuele flits- en file-informatie. Deze informatie wordt bij de kassa’s van de aangesloten vestigingen door heel het land weergegeven op grote multimedia-schermen.

RAP Media biedt dienstverlening aan op het gebied van narrowcasting, onder andere aan diverse ondernemers en maatschappijen met tankstations. De toevoeging van live, plaatsgebonden verkeersinformatie is een meerwaarde voor de bezoeker, vindt het bedrijf. Die bezoeker kan zijn route of rijstijl aanpassen en daarmee onnodige vertraging of bekeuringen voorkomen.”

Verkeersinformatie

Flitsmeister is bekend van de smartphone-app, die automobilisten ‘realtime’ en aan hand van hun gps-coördinaten informeert over files, flitsers en overige verkeersinformatie. De samenwerking tussen de twee technologiebedrijven zorgt dat deze informatie nu ook beschikbaar is buiten de auto en voor bestuurders zonder smartphone of de Flitsmeister-app.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.