‘Textielwasmachines kunnen zichzelf in 1 jaar terugverdienen’

Machines waarmee textiel kan worden gewassen zijn bij steeds meer tankstations en waslocaties te vinden. Hoewel de apparaten niet voor elke locatie geschikt zijn, kan een investering zich toch snel terugverdienen. Dat merkte ondernemer Ad Lauwerijssen uit Roosendaal. Hij heeft twee machines waarvan volop gebruik wordt gemaakt.

De eerste plaatste hij zo’n anderhalf jaar geleden bij zijn Esso-tankstation in Bergen op Zoom, na nog geen jaar had hij de machine al terugverdiend. Daarom besloot hij er ook eentje te plaatsen bij zijn wasstraat in Roosendaal. CarwashPro sprak met de ondernemer en zag dat klanten bij het tankstation in de rij staan voor de wasmachine.

Lees het gehele verhaal bij ons zusterblad CarwashPro:

‘Textielwasmachines kunnen zichzelf binnen 1 jaar terugverdienen’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Textielwasmachines kunnen zichzelf in 1 jaar terugverdienen’ | TankPro.nl

‘Textielwasmachines kunnen zichzelf in 1 jaar terugverdienen’

Machines waarmee textiel kan worden gewassen zijn bij steeds meer tankstations en waslocaties te vinden. Hoewel de apparaten niet voor elke locatie geschikt zijn, kan een investering zich toch snel terugverdienen. Dat merkte ondernemer Ad Lauwerijssen uit Roosendaal. Hij heeft twee machines waarvan volop gebruik wordt gemaakt.

De eerste plaatste hij zo’n anderhalf jaar geleden bij zijn Esso-tankstation in Bergen op Zoom, na nog geen jaar had hij de machine al terugverdiend. Daarom besloot hij er ook eentje te plaatsen bij zijn wasstraat in Roosendaal. CarwashPro sprak met de ondernemer en zag dat klanten bij het tankstation in de rij staan voor de wasmachine.

Lees het gehele verhaal bij ons zusterblad CarwashPro:

‘Textielwasmachines kunnen zichzelf binnen 1 jaar terugverdienen’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.