Red je Pakketje afgiftepunt

‘Tankstations fantastische afgiftepunten voor pakketjes’

Verzendplatform VanavondBezorgd behaalde de mijlpaal van 250 drop-off punten. Tientallen van die locaties zijn gevestigd bij tankstations, vertelt Jasper van Aalzum. “Die staan sowieso nog wel op ons lijstje om ons daar verder in te verdiepen”, aldus de verantwoordelijke voor het netwerk van afgiftepunten. 

Het idee van het platform is dat ook de kleinste webshops ‘tot 23:59 uur besteld = morgen in huis’ kunnen aanbieden. De webshopeigenaren brengen hun producten tussen 9.00 uur en 10.00 uur naar een deelnemende locatie. Het team van Red je Pakketje haalt de pakketten op en sorteert die daarna in een van hun acht hubs. Vervolgens worden die pakketten nog een keer gesorteerd in de specifieke hub van de regio, waarna ze tussen 17.30 uur en 22.00 uur worden afgegeven bij de klant aan huis. De pakketten komen daarna niet meer terug bij de afgiftepunten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.