Avondklokmaatregelen in tankshop worden per 28 april opgeheven

Na ongeveer drie maanden komt er op woensdag 28 april een einde aan de avondklok. Dat maakte minister-president Mark Rutte dinsdagavond bekend tijdens een persconferentie over het coronavirus. De versoepeling betekent dat de beperkingen in de nachtelijke uren voor tankstations ook worden opgeheven. 

Verder maakte Rutte bekend dat terrassen en winkels onder voorwaarden weer mogen openen. Ook werden onder andere versoepelingen aangekondigd voor het toegestane aantal bezoekers bij begrafenissen, dat van vijftig naar honderd gaat. Dat studenten op het hbo en aan de universiteit vanaf 26 april weer een dag per week fysiek onderwijs kunnen volgen, was al langer bekend.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.