Deurbordje SFTW pitstop

Deurbordje moet plaspauze van tankstationmedewerker vergemakkelijken

Het Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) verspreidt in april deurbordjes onder haar leden. Daarop staat dat de tankstationmedewerker een plaspauze neemt. Op die manier weten klanten volgens het fonds waarom er even geen medewerker aanwezig is, terwijl die gebruik maakt van zijn of haar recht op een sanitaire pauze. 

Op het bordje valt te lezen dat de medewerker een ‘korte pitstop’ maakt. Voor alleenwerkende tankstationsmedewerkers maakt het deurbordje het werk iets makkelijker, zegt SFTW. ‘’Tankstationmedewerkers werken regelmatig alleen. Dat levert een praktisch probleem op als niet de klant, maar de medewerker zélf een sanitaire stop moet maken.’’ 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.