AVIA en Lekkerland aan de slag als ‘petrolpartners’

AVIA Nederland en Lekkerland werken sinds begin januari samen als zogenaamde petrolpartners. Het partnerschap houdt in dat de partijen kennis, data en ervaringen uitwisselen over de shop. Daarmee moet de shop toekomstbestendiger worden. 

Volgens Bianca van Es van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), lid van de coöperatie AVIA Nederland, zetten de locaties zich in voor een steeds betere klantbeleving in de tankshop. “Kenmerkend en tegelijkertijd onderscheidend voor een grote petrolpartij als AVIA Nederland, is onze coöperatie die bestaat uit verschillende leden met lokale ondernemers die buitengewoon hart voor de zaak hebben”, aldus de directeur. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.