AVIA Soest Coffee Fellows

AVIA De Korte Duinen wordt eerste Nederlandse tankstation met formule Coffee Fellows

Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) en Coffee Fellows gaan een samenwerking aan. De partijen tekenden vrijdag een overeenkomst. Het eerste resultaat van die samenwerking zal zichtbaar zijn bij AVIA De Korte Duinen in Soest, waar de shop wordt omgebouwd naar de formule van Coffee Fellows. De AVIA-locatie in Utrecht wordt het eerste tankstation in het land met dat concept. 

ABM gelooft dat de shops in de nabije toekomst een andere rol gaan vervullen. Daarbij worden persoonlijke service en lokaal ondernemen volgens het bedrijf steeds belangrijker. Door de opkomst van alternatieve brandstoffen en veranderend consumentengedrag is een andere formule in de tankshop noodzakelijk, zegt algemeen directeur Bianca van Es. “De overgang van de oude naar de nieuwe petrolwereld stelt heel andere eisen aan onze organisatie en aan onze mensen. Dan helpt het om de juiste partnerships aan te gaan, zodat je samen kunt bouwen op ervaring.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.