ADM Snackautomaat

Snelle hap onverminderd populair bij tankstations

Ook in coronatijd liep de verkoop van traditionele snacks en deegwaren bij tankstations goed door. Een manier om nog meer uit je warme snackverkoop te halen, is door te kiezen voor een snackautomaat in plaats van een warmhoudkast. Zo’n automaat verdient zichzelf terug, stelt Hans van Engelen van ADM Automaten.

Voor tankstations met een shop wordt het steeds belangrijker om werk te maken van de bakery. Door een stijging van het aantal elektrische auto’s zal de brandstofafzet de komende jaren verder afnemen. De strenge maatregelen die genomen worden om het roken te ontmoedigen, zullen naar verwachting leiden tot een daling van de inkomsten uit tabak. Het is daarom zaak om in te zetten op goede koffie en lekkere broodjes. Ook de snelle hap biedt volop mogelijkheden. De bereiding is immers eenvoudig en de marge interessant.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.