Lekkerland en Rijnmond Tankstation Organisatie gaan samen werken aan toekomstbestendige shop

De tankstations van de Coöperatie Rijnmond Tankstation Organisatie (RTO/Puur) worden voortaan geadviseerd en bevoorraad door Lekkerland. Volgens Lekkerland worden de locaties daarmee een ‘all-in bestemming voor de consument’. De partijen willen met de samenwerking bouwen aan ‘slimme concepten en oplossingen in de tankshop van de toekomst’. Om dat te realiseren, maken ze de overstap van Sligro naar Lekkerland. 

De zelfstandig ondernemers die verenigd zijn in RTO/Puur werken samen op het gebied van inkoop en kennisdeling over bijvoorbeeld de resultaten in de shop. De groep kiest in de shop voor het concept Lekker Op Weg (LOW). In dat concept maakt Lekkerland vooraf een plan over de ideale inrichting van bijvoorbeeld de schappen, worden de ondernemers aangestuurd en levert Lekkerland ook de producten voor de shop.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.