Toiletten One Hundred Restrooms officieel geopend

One Hundred Restrooms opent eerste van reeks ‘innovatieve’ toiletten bij Total-tankstations

One Hundred Restrooms opende maandag officieel de eerste vernieuwde toiletten bij Total Aurora aan de A4 in Leiderdorp. De toiletten werden geopend door ‘toiletprofessor’ Johan Molenbroek, hoofddocent bij de TU Delft. In zijn speech benoemde Molenbroek het belang van voldoende, toegankelijke en hygiënische toiletten onderweg. “Ik volg al veertig jaar toiletontwikkelingen en ik vind dit een mooie innovatie. De combinatie van technologie, hygiëne en design maken dat je er helemaal ‘zen’ uitkomt.”

In februari ging TankPro in gesprek met Mariëlle Romeijn van One Hundred Restrooms. In het voorjaar van 2021 moeten de nieuwe toiletruimtes op nog eens twee snelweglocaties van Total gereed zijn. Volgens Romeijn worden toiletten steeds belangrijker voor tankstations. “Je ziet dat consumenten daar steeds kritischer op worden.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.