Lockdown verlengd, geen veranderingen voor tankstations

De lockdown wordt met nog eens drie weken verlengd. Dat maakte minister-president Mark Rutte dinsdagvond bekend tijdens de persconferentie. Aangescherpte maatregelen voor tankstations zijn niet aangekondigd. 

Als vitale sector mogen tankstations de deuren openhouden. Zowel de verkoop van brandstoffen als de verkoop van producten in de shop kunnen doorgaan. Het bezorgen en afhalen van broodjes en andere gerechten blijft mogelijk. Alle maatregelen die afgelopen tijd zijn genomen, blijven van kracht. Ook is het belangrijk dat klanten drukte vermijden en hun consumptie niet ter plaatse opeten.

De lockdown die op 14 december werd aangekondigd, duurt met de verlenging zeker nog tot 9 februari.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lockdown verlengd, geen veranderingen voor tankstations | TankPro.nl

Lockdown verlengd, geen veranderingen voor tankstations

De lockdown wordt met nog eens drie weken verlengd. Dat maakte minister-president Mark Rutte dinsdagvond bekend tijdens de persconferentie. Aangescherpte maatregelen voor tankstations zijn niet aangekondigd. 

Als vitale sector mogen tankstations de deuren openhouden. Zowel de verkoop van brandstoffen als de verkoop van producten in de shop kunnen doorgaan. Het bezorgen en afhalen van broodjes en andere gerechten blijft mogelijk. Alle maatregelen die afgelopen tijd zijn genomen, blijven van kracht. Ook is het belangrijk dat klanten drukte vermijden en hun consumptie niet ter plaatse opeten.

De lockdown die op 14 december werd aangekondigd, duurt met de verlenging zeker nog tot 9 februari.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.