TotalEnergies Poort van Veghel

TotalEnergies Poort van Veghel en OK Olst openen vernieuwde shops

Bij tankstation Poort van Veghel is een gloednieuwe shop geopend (foto). De locatie van TotalEnergies werd voorzien van een shop met het concept COSIE. Bij de locatie van OK in het Overijsselse Olst opende eveneens een nieuwe shop, maar hier volgens de eigen OK shop-formule.

De verbouwing in Veghel, uitgevoerd door AB Interieurbouw, nam zo’n twee maanden in beslag. Klanten kunnen in het Noord-Brabanste station terecht voor verse broodjes, snacks, versgebakken friet, koffie en bijvoorbeeld zoetwaren.

Station Olst

Het station in Olst werd vorig jaar al voorzien van een nieuwe carwash en wasboxen. In de afgelopen weken werden de pompen, het luifeldak én de shop van binnen en buiten compleet onder handen genomen.

Beide partijen zijn druk bezig met het vernieuwen van hun shops. Steeds meer van de OK-locaties krijgen een make-over en breiden eventueel uit met het concept OK Café. Onlangs werden nog shops vernieuwd in Hoek van Holland en Ter Apel. TotalEnergies voorzag het station Den Ruygen Hoek bij Hoofddorp begin dit jaar nog van een shop met de formule COSIE.

OK-tankstation Olst
De nieuwe shop van OK in Olst. Foto: Martin Haas/OK

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.