Klanten DKV krijgen toegang tot OG-stations

Klanten van DKV Mobility hebben voortaan ook toegang tot de 220 OG-tankstations in Nederland, Duitsland en Zweden. Door de samenwerking tussen de twee bedrijven groeit het Europese DKV-acceptatienetwerk voor alternatieve brandstoffen tot meer dan 19.500 stations.

“DKV Mobility is een partner met een sterk en uitgebreid internationaal acceptatienetwerk”, stelt Wijtze Bakker, hoofd netwerkontwikkeling Europa bij OG. “We zijn dan ook erg tevreden met dit waardevolle partnerschap, dat klanten van DKV Mobility toegang biedt tot ons netwerk met clean fuels.”

Ook Sven Mehringer, directeur energie en voertuigservice bij DKV Mobility, is enthousiast over de overeenkomst. “Door ons acceptatienetwerk voor alternatieve brandstoffen in Europa snel uit te breiden, bevorderen we de overgang naar klimaatvriendelijke mobiliteit. We zijn erg trots op onze samenwerking met OG, een professionele partner bij uitstek voor duurzame mobiliteit.”

Schone brandstoffen

DKV wil klanten naar eigen zeggen ondersteunen in de overstap naar klimaatvriendelijke brandstoffen. Het bedrijf streeft er daarom naar om haar klanten te helpen bij het verminderen van de koolstofintensiteit van hun wagenpark met 30 procent in 2030 (ten opzichte van 2019). OG is daar een goede partner voor, omdat het bedrijf zich uitsluitend richt op schone brandstoffen, zoals Bio-CNG, LNG, HVO100, waterstof en laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf zegt in Europa de snelst groeiende speler in de duurzame mobiliteitsbranche te zijn.

Klanten van DKV Mobility kunnen cashfree afrekenen bij ruim 66.000 tankstations en hebben toegang tot meer dan 230.000 openbare laadpunten in Europa. Momenteel zijn meer dan 5,1 miljoen DKV CARD’s en on-board units in gebruik bij meer dan 213.000 contractanten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.