Jan Paul Kerkhof en Jack Derks treden toe tot verenigingsbestuur BOVAG

De ledenraad van brancheorganisatie BOVAG heeft Jan Paul Kerkhof en Jack Derks unaniem benoemd tot nieuwe leden van het verenigingsbestuur. Dat was maandag het resultaat van een speciale bijeenkomst. De twee volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

In de tankstationbranche is Kerkhof (55) een bekende naam. Hij is eigenaar van Kerkhof & Zn, waar tankstations in Den Haag en Utrecht onder vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. In 1999 nam hij het bedrijf over van zijn vader. Acht jaar daarvoor kwam hij in dienst. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van BOVAG en beschikt momenteel over een oplaadpark voor elektrische auto’s en een waterstoftankinstallatie.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Jan Paul Kerkhof treedt toe tot het verenigingsbestuur. Foto: BOVAG

Jan Paul is een BOVAG-lid ‘in hart en nieren’. Hij is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van BOVAG Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Daarnaast heeft hij zitting gehad in de BOVAG-ledenraad en sinds juli 2021 zit hij in de bestuursraad van de branchevereniging.

Derks Autogroep

Het tweede nieuwe lid, Jack Derks (54), is directeur van Derks Autogroep BV. Onder het familiebedrijf vallen een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek. Het bedrijf is gevestigd in Uden en internationaal actief. Derks begon de onderneming dertig jaar geleden en sinds 29 juni 1994 is hij lid van de brancheorganisatie. Momenteel is Derks actief in het afdelingsbestuur BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en in het verleden was hij namens deze afdeling vertegenwoordiger in de ledenraad van BOVAG.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Jack Derks BOVAG
Jack Derks is eigenaar van Derks Autogroep BV. Foto: BOVAG

Kerkhof en Derks zullen op 1 januari aantreden. De twee nieuwe bestuursleden zijn voorgedragen door de selectiecommissie die in september door de ledenraad werd ingesteld. Invulling van de derde vacature, die ontstaat als penningmeester Timon Rutten in de zomer van 2022 statutair aftreedt, wordt binnen enkele maanden verwacht.

Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG: “Ik ben zeer verheugd dat we deze twee rasondernemers met BOVAG-hart mogen verwelkomen in het verenigingsbestuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze zich als waardig opvolgers van Derk de Haas en Peter de Rooij zullen ontplooien. Ik wil de scheidende bestuursleden zeer veel dankzeggen voor hun inzet en betrokkenheid. We hebben samen mooie en enerverende tijden beleefd. En ik zal ze missen. Maar met deze opvolgers in de startblokken, kan het verenigingsbestuur met volle kracht vooruit.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jan Paul Kerkhof en Jack Derks treden toe tot verenigingsbestuur BOVAG | TankPro.nl

Jan Paul Kerkhof en Jack Derks treden toe tot verenigingsbestuur BOVAG

De ledenraad van brancheorganisatie BOVAG heeft Jan Paul Kerkhof en Jack Derks unaniem benoemd tot nieuwe leden van het verenigingsbestuur. Dat was maandag het resultaat van een speciale bijeenkomst. De twee volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

In de tankstationbranche is Kerkhof (55) een bekende naam. Hij is eigenaar van Kerkhof & Zn, waar tankstations in Den Haag en Utrecht onder vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. In 1999 nam hij het bedrijf over van zijn vader. Acht jaar daarvoor kwam hij in dienst. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van BOVAG en beschikt momenteel over een oplaadpark voor elektrische auto’s en een waterstoftankinstallatie.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Jan Paul Kerkhof treedt toe tot het verenigingsbestuur. Foto: BOVAG

Jan Paul is een BOVAG-lid ‘in hart en nieren’. Hij is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van BOVAG Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Daarnaast heeft hij zitting gehad in de BOVAG-ledenraad en sinds juli 2021 zit hij in de bestuursraad van de branchevereniging.

Derks Autogroep

Het tweede nieuwe lid, Jack Derks (54), is directeur van Derks Autogroep BV. Onder het familiebedrijf vallen een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek. Het bedrijf is gevestigd in Uden en internationaal actief. Derks begon de onderneming dertig jaar geleden en sinds 29 juni 1994 is hij lid van de brancheorganisatie. Momenteel is Derks actief in het afdelingsbestuur BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en in het verleden was hij namens deze afdeling vertegenwoordiger in de ledenraad van BOVAG.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Jack Derks BOVAG
Jack Derks is eigenaar van Derks Autogroep BV. Foto: BOVAG

Kerkhof en Derks zullen op 1 januari aantreden. De twee nieuwe bestuursleden zijn voorgedragen door de selectiecommissie die in september door de ledenraad werd ingesteld. Invulling van de derde vacature, die ontstaat als penningmeester Timon Rutten in de zomer van 2022 statutair aftreedt, wordt binnen enkele maanden verwacht.

Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG: “Ik ben zeer verheugd dat we deze twee rasondernemers met BOVAG-hart mogen verwelkomen in het verenigingsbestuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze zich als waardig opvolgers van Derk de Haas en Peter de Rooij zullen ontplooien. Ik wil de scheidende bestuursleden zeer veel dankzeggen voor hun inzet en betrokkenheid. We hebben samen mooie en enerverende tijden beleefd. En ik zal ze missen. Maar met deze opvolgers in de startblokken, kan het verenigingsbestuur met volle kracht vooruit.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.