Jan Paul Kerkhof en Jack Derks treden toe tot verenigingsbestuur BOVAG

De ledenraad van brancheorganisatie BOVAG heeft Jan Paul Kerkhof en Jack Derks unaniem benoemd tot nieuwe leden van het verenigingsbestuur. Dat was maandag het resultaat van een speciale bijeenkomst. De twee volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

In de tankstationbranche is Kerkhof (55) een bekende naam. Hij is eigenaar van Kerkhof & Zn, waar tankstations in Den Haag en Utrecht onder vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. In 1999 nam hij het bedrijf over van zijn vader. Acht jaar daarvoor kwam hij in dienst. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van BOVAG en beschikt momenteel over een oplaadpark voor elektrische auto’s en een waterstoftankinstallatie.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jan Paul Kerkhof en Jack Derks treden toe tot verenigingsbestuur BOVAG | TankPro.nl

Jan Paul Kerkhof en Jack Derks treden toe tot verenigingsbestuur BOVAG

De ledenraad van brancheorganisatie BOVAG heeft Jan Paul Kerkhof en Jack Derks unaniem benoemd tot nieuwe leden van het verenigingsbestuur. Dat was maandag het resultaat van een speciale bijeenkomst. De twee volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

In de tankstationbranche is Kerkhof (55) een bekende naam. Hij is eigenaar van Kerkhof & Zn, waar tankstations in Den Haag en Utrecht onder vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. In 1999 nam hij het bedrijf over van zijn vader. Acht jaar daarvoor kwam hij in dienst. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van BOVAG en beschikt momenteel over een oplaadpark voor elektrische auto’s en een waterstoftankinstallatie.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.