VARO neemt belang in E-Flux en stapt in laadpalenmarkt

VARO Energy heeft een overeenkomst gesloten met E-Flux. Daarin werd afgesproken dat VARO 49,5 procent van de aandelen in handen krijgt van het technologiebedrijf dat infrastructuur bouwt voor e-mobiliteit.

Met de investering stapt VARO in de markt van oplossingen voor elektrische voertuigen. Het energiebedrijf zegt zo verdere uiting te geven aan de wens om duurzame energie toegankelijk en betaalbaar te maken. Deze uitbreiding van het portfolio van VARO is volgens het bedrijf essentieel om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van klanten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.