Herman-Jan Kuyper Antea

Tankstation Honselersdijk krijgt voorlopig geen laadpalen [Video]

Het gloednieuwe Texaco-tankstation in Honselersdijk zou volgens de plannen twee snelladers krijgen, maar de aanvraag daarvoor van EG Group is nog niet gehonoreerd. Dat heeft te maken met het feit dat de capaciteit van het netwerk nog niet voldoende is, vertelt projectmanager Herman-Jan Kuyper. 

In het Zuid-Hollandse dorp wordt door Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll gewerkt aan de bouw van de nieuwe locatie. Er komen onder andere een Spar Express-shop, een carwash, een Starbucks en een Burger King. De ruwbouw van het station staat, maar vanbinnen is nog een hoop werk te verrichten. Dat is te zien in een video die TankPro op locatie maakte. Ook de laadvoorzieningen staan er dus nog niet.

Roll-over

Bovendien wordt er een roll-over van WashTec geïnstalleerd. Die moet nog wel geleverd en geplaatst worden. Het water van de carwash wordt na gebruik opgeslagen in grote tanks en hergebruikt.

Bekijk hieronder de video. 

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Honselersdijk krijgt voorlopig geen laadpalen [Video] | TankPro.nl
Herman-Jan Kuyper Antea

Tankstation Honselersdijk krijgt voorlopig geen laadpalen [Video]

Het gloednieuwe Texaco-tankstation in Honselersdijk zou volgens de plannen twee snelladers krijgen, maar de aanvraag daarvoor van EG Group is nog niet gehonoreerd. Dat heeft te maken met het feit dat de capaciteit van het netwerk nog niet voldoende is, vertelt projectmanager Herman-Jan Kuyper. 

In het Zuid-Hollandse dorp wordt door Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll gewerkt aan de bouw van de nieuwe locatie. Er komen onder andere een Spar Express-shop, een carwash, een Starbucks en een Burger King. De ruwbouw van het station staat, maar vanbinnen is nog een hoop werk te verrichten. Dat is te zien in een video die TankPro op locatie maakte. Ook de laadvoorzieningen staan er dus nog niet.

Roll-over

Bovendien wordt er een roll-over van WashTec geïnstalleerd. Die moet nog wel geleverd en geplaatst worden. Het water van de carwash wordt na gebruik opgeslagen in grote tanks en hergebruikt.

Bekijk hieronder de video. 

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.