OK Son Oost

Na OK-tankstation Son Oost ook overbuurman Son West volledig aangepakt

Nadat deze zomer het OK-tankstation Son Oost volledig werd aangepakt, is nu ook de locatie aan de overkant in een nieuw jasje gestoken. Het station Son West werd onder andere voorzien van een OK Café en meerdere nieuwe brandstofpompen. 

Het tankstation kreeg in een paar weken tijd een metamorfose. Zo kreeg de luifel de huisstijl van OK, werden in de shop elektra-, water-, koel-, en klimaatinstallaties vernieuwd en kwam er een nieuw digitaal prijzenbord op het terrein te staan. Bovendien is het voor vrachtwagenchauffeurs nu ook mogelijk om er high speed diesel en AdBlue te tanken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.