OK Son Oost

Na OK-tankstation Son Oost ook overbuurman Son West volledig aangepakt

Bron: OK LinkedIn

Nadat deze zomer het OK-tankstation Son Oost volledig werd aangepakt, is nu ook de locatie aan de overkant in een nieuw jasje gestoken. Het station Son West werd onder andere voorzien van een OK Café en meerdere nieuwe brandstofpompen. 

Het tankstation kreeg in een paar weken tijd een metamorfose. Zo kreeg de luifel de huisstijl van OK, werden in de shop elektra-, water-, koel-, en klimaatinstallaties vernieuwd en kwam er een nieuw digitaal prijzenbord op het terrein te staan. Bovendien is het voor vrachtwagenchauffeurs nu ook mogelijk om er high speed diesel en AdBlue te tanken.

OK Café

De voormalige benzinepomp van Schimmel Tankstation Exploitatie wordt sinds november geëxploiteerd door OK Tankstations. Het station aan de overkant werd gelijktijdig overgenomen, maar werd in de zomer dus al volledig aangepakt.

Nederland telt meer dan zeventig OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties krijgen een make-over en breiden uit met het concept OK Café. Eerder werden al drie stations in Rotterdam voorzien van het concept en vier daarbuiten. Daarbij werden gelijk de voorterreinen meegenomen.

Focus op wassen

OK wil zich bovendien verder focussen op wassen. Zo werden er dit jaar al wasstraten vernieuwd in in Olst, Enschede, Nieuw Amsterdam en ook Son. Daarnaast werden in Nieuw Amsterdam, Olst, Ter Apel en Winschoten ook de wasboxen vernieuwd en heeft Donkerbroek een uitbreiding van de hal gekregen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.