TinQ Bunsbeek België

TinQ geeft vervolg aan ‘ambitieus project’ in België

Foto: TinQ

Met de opening van een nieuwe locatie in België breidt TinQ het netwerk van onbemande tankstations verder uit. De omkleuring van het voormalige Avia-tankstation in het dorpje Bunsbeek betekent de tweede TinQ-locatie in het land.

Het station aan de Tiensesteenweg beschikt over pompen met Euro 95, Super Ongelood 98 en diesel. De opening werd afgelopen weekend gevierd met kortingen op de brandstofprijzen.

Eerste locatie in Berlaar

Het Nederlandse TinQ, onderdeel van Enviem, is in België bezig met een ‘ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk ook te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk’. De opening van het station, zo’n 25 kilometer van Leuven vandaan, volgt nadat het bedrijf eind april de eerste Belgische locatie opende in Berlaar, in de provincie Antwerpen.

Dit jaar zullen nog meerdere locaties van het merk bij onze zuiderburen volgen, TinQ heeft in Nederland al ruim 350 tankstations. Die zijn door het hele land te vinden. Het bedrijf hoopt uiteindelijk op vierhonderd locaties te komen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.