BOVAG-ledenraad akkoord met invoering nieuw bestuursmodel

De ledenraad van BOVAG heeft akkoord gegeven voor de invoering van een nieuw bestuursmodel, waarbij een nieuw orgaan wordt toegevoegd: de bestuursraad. Voorheen verliep de besluitvorming binnen BOVAG via het verenigingsbestuur, de ledenraad, de afdelingsbesturen en de commissies.

De nieuwe bestuursraad wordt gevormd door de voorzitters van de BOVAG-afdelingen. Alle ledengroepen zijn dus in dit nieuwe orgaan vertegenwoordigd. Voortaan zal het verenigingsbestuur goedkeuring vragen aan de bestuursraad voor zaken als het vaststellen en/of wijzigen van de verenigingsstrategie, het centrale portfolio en de lobby-onderwerpen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.