Te koop: Gulf-tankstation in Den Oever

Beleggers kunnen sinds twee weken een tankstation kopen in het Noord-Hollandse Den Oever. Voor een bedrag van net onder de miljoen euro mag de Gulf-locatie aan de Akkerweg van eigenaar wisselen.

Het pand heeft volgens de advertentie van Beleggingspanden.nl een winkelgedeelte, twee toiletten en een kantoor/opslagruimte. Het tankstation van 56 vierkante meter ligt op een perceel van 2.295 vierkante meter.

Voor de beleggers is er nog een bijzonderheid aan de benzinepomp. Aan de zijde van de weg waar het tankstation ligt, zijn namelijk geen andere tankstations meer te vinden voordat de Afsluitdijk begint. Die ligt op ongeveer vier minuten rijden van het tankstation vandaan. Aan de andere kant van de weg ligt overigens nog een Avia-tankstation. Ook halverwege de Afsluitdijk hebben klanten nog een optie om te tanken.

Het aangeboden tankstation is tot zeker augustus 2030 in handen van Gulf Brandstoffen. De actuele huur bedraagt 60.000 euro per jaar. Ook na de verkoop wordt dit huurcontract doorgezet. Voor 990.000 euro krijgt de nieuwe eigenaar het volledige eigendom, maar Gulf blijft verantwoordelijk voor het perceel en de exploitatie van de pomp uit het bouwjaar 2003.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.